Kundeoplevelser
Erhverv / Bolig

Kundeoplevelser

Godt på vej til Tune

Jeg havde mistet min mand for 3 år siden og huset, som vi købte i 1999, var blevet for stort. Derfor satte jeg det til salg hos Kjeldskov & Co. da jeg er veninde med Henriks kusine og kender firmaet. Det var et godt valg, det tog 3 måneder så havde Sebastian og Michelle solgt huset. Jeg tror at der var 8-10 fremvisninger undervejs og mæglerne var flinke til at melde tilbage efter hver fremvisning. Også ros til Helle og Victoria, som har været til stor hjælp i forløbet. Nu har jeg købt et lidt mindre halvt dobbelthus i Tune, som passer bedre til mit behov. Jeg har været rigtig godt tilfreds og kvitterer med en fin anbefaling, det fortjener de.

Lisbeth Villum Kongsbjerg vedr. salget af: Vinkelvej 3, 2670 Greve

Læs mere >

Stor ros til Sebastian & Co.

Vi købte vores hus i 2020 af Kjeldskov & Co., men kunne godt bruge lidt mere plads. Så vi satte det til salg sidste efterår, men tog det af markedet igen da renten steg til 5%. Vi satte det i gang igen i foråret, da der kom et hus til salg på vejen som opfyldte vores behov. Jeg tror at der nåede at være 15-20 fremvisninger i perioden, selv om markedet ikke var for godt. I slutningen af juni havde Sebastian solgt vores hus til en familie fra København. Super samarbejde med fine tilbagemeldinger, så stor ros til Sebastian, det fortjener han. Nu glæder vi oas til at komme i gang med det nye hus, vi skal jo ikke flytte så langt.

 Julie og Thomas Kruse vedr. salget af: Lyngvej 9, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Bedste mavefornemmelse med Sebastian

Vi havde besluttet at sælge vores rækkehus i Havdrup, da vi gerne ville bygge et nyt hus. Vi valgte Kjeldskov & Co. til at sælge, da vi synes at de sælger lidt mere lækre huse og har en flottere markedsføring. Vi havde også en anden lokal ejendomsmægler til at se på salget, men Sebastian gav os en god mavefornemmelse, så de fik chancen. Efter godt fire måneder havde Jens Grønbo solgt vores hus, jeg tror at der var mindst 10-12 fremvisninger i perioden, med fin information og tilbagemeldinger undervejs. Helle styrede papirgangen med hård hånd og hjalp os i forløbet. Så vi har været super tilfredse med samarbejdet og kan kun anbefale firmaet. Nu har vi købt en grund lige midt i Havdrup, hvor vi skal have bygget et helt nyt hus.

Celina Aagaard Bjørling & Theis Kofoed Pedersen vedr. salget af: Bryggerivej 1G, 4622 Havdrup

Læs mere >

Solgt på en måned med mange fremvisninger

Vi er næsten naboer til Henrik og havde lovet ham at hvis vi skulle sælge, ville han få lov til at sælge vores hus, som vi købte for 12 år siden i 2011. Det tog en måneds tid med mindst 10 fremvisninger undervejs så var huset solgt. Fin dialog også med Helle som styrede papirgangen med hård hånd. Nu har vi købt et større hus i Kirke Hyllinge, som vi glæder os til at flytte ind i. Så vi har været godt tilfreds med Kjeldskov & Co. og kvitterer med en fin anbefaling.

 Anne Buchvaldt Rasmussen Amby & Dan Erik Jensen vedr. salget af: Fiskernesvej 8, 2670 Greve Strand

Læs mere >

Farvel til Tunøvej efter 49 år

Vores hus, hvor vi har boet siden 1974, var blevet for stort, så vi var på udkig efter et mindre. Kjeldskov & Co. havde et nyere halvt dobbelthus til salg, som vi faldt for og købte, på betingelse af at de kunne sælge vores hus. Fin aktivitet, jeg tror at der var omkring 10-12 fremvisninger. Først i februar fik vi solgt huset til en familie fra Hvidovre, men som også først skulle have solgt deres hus. Det endte med at der var 3 betingede handler, som til sidst faldt på plads da alle havde fået solgt. Det var Michael, som fik puslespillet til at gå op. Nu er vi flyttet ind i vores nye hus som er mere overskueligt og haven til at overkomme.

 Poul Erik Jakobsen vedr. salget af: Tunøvej 14, Herfølge, 4600 Køge

Læs mere >

Kjeldskov & Co. kom, så og sejrede

Huset, som vi købte i år 2000 var blevet for stort og skulle derfor sælges. Vi havde først huset til salg som skuffesalg hos en anden lokal ejendomsmægler, men da der ikke skete noget, tog vi kontakt med Kjeldskov & Co., som har et godt ry og en professionel markedsføring. Det var Sebastian, der tog huset til salg og også Sebastian, der solgte det efter 4 måneder, selv om markedet var gået i stå og der var jul og nytår ind imellem. Der var 3-4 fremvisninger i perioden med tilbagemeldinger og en fin kontakt i hele forløbet.  Så vi kvitterer med en fin anbefaling til Sebastian & Co.

Kerstin Olsen vedr. salget af: Krobækvej 6, 2670 Greve Strand

Læs mere >

Fik solgt på 56 dage til den aftalte pris

Vi havde besluttet at sælge vores nye hus, som vi købte for 2 år siden. Da vi havde gode erfaringer med Sebastian, valgte vi at sætte huset til salg hos Kjeldskov & Co. Det var et godt valg. Det tog præcis 56 dage efter at ejendommen var kommet på nettet, så havde Sebastian solgt huset til den aftalte pris. Jeg tror, at der var en 5-6 fremvisninger under vejs, hvoraf nogen kom fra køberkartoteket. Fin kommunikation og flinke til at melde tilbage efter fremvisningerne.

Så vi kvitterer med en fin anbefaling.

 Charlotte Clausen & René Vinderslev vedr. salget af: Ræveholmsvej 5, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Farvel til Solrød efter 36 år

Vi købte huset på Søtoften i 1987, men havde besluttet at sælge og komme tættere på vores børn og børnebørn. At vi valgte Kjeldskov & Co. til at sælge var nok mest fordi vi kunne se at de fik solgt de ejendomme de havde til salg. Det var sidst i november og efter 4 måneder med prisreduktion undervejs var huset solgt. Jeg tror, at der var 10-12 fremvisninger i perioden på trods af at markedet var gået i stå. God hjemmeside, højt informationsniveau og fint salgs- og papirarbejde i slutfasen med ros fra vores bank. Nu har vi købt et rækkehus i Helsinge og nyder nærheden til familien.

 Birgit & Bent Jørgen Riis vedr. salget af: Søtoften 9, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Godt samarbejde i øjenhøjde

Vi havde set på et hus i Greve, som Kjeldskov & Co. havde til salg og fik lov til at købe det, betinget af at vores rækkehus, som vi købte som projekt i 2017, blev solgt. Vi valgte Kjeldskov & Co. til at sælge, da de havde størst interesse i at alt faldt på plads. Det var et godt valg. Fint samarbejde i et godt forløb, hvor vi følte, at de mødte os i øjenhøjde med et højt informationsniveau. Det tog en måned og 3 fremvisninger, så havde Sebastian solgt vores hus. Nu glæder vi os til at flytte ind i det nye hus, som er gennemrenoveret og hvor vi får lidt mere plads.

 Stina og Toke Dunkan Fasberg vedr. salget af: Gængehaven 101, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Solgt på 4 måneder i et effektivt forløb

Vi havde besluttet at gå hver til sit, så huset vi købte af Kjeldskov & Co. for 15 år side skulle sælges. Inden da havde vi haft det til salg i et helt år hos en anden lokal ejendomsmægler uden at det blev solgt. Så midt i november satte vi huset til salg hos Sebastian og efter kun 4 måneder havde han solgt huset. Efter et effektivt forløb med en del fremvisninger på trods af at markedet var gået i stå. Upåklageligt samarbejde med fin informations, tilbagemeldinger og god dialog undervejs.

Så vi er godt tilfreds og kvitterer med en fin anbefaling til Kjeldskov & Co. 

Louise og Flemming Helmig Bloch vedrørende salget af: Søhøj 303, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Højt aktivitetsniveau hos Kjeldskov & Co. i et vanskeligt marked

Jeg havde mistet min mand så vores skønne arkitekttegnede hus, som vi købte i 2018, skulle sælges. I den forbindelse fik jeg en salgsvurdering fra en lokal ejendomsmægler, men efter anbefaling fra min søn tog jeg kontakt til Kjeldskov & Co. som sælger mange liebhaverejendomme. Det var Sebastian der tog huset til salg og også Sebastian, der solgte det på en betinget handel, da køberne først skulle have solgt deres hus. Selv om markedet var helt i bund var der mange fremvisninger, omkring én om ugen. Men alt har fungeret upåklageligt så jeg kvitterer gerne med en fin anbefaling til Sebastian & Co.

 Karina Maria Lip vedr. salget af: Maglehøjtoften 5, Stærkende, 2640 Hedehusene.

Læs mere >

Fint forløb med Sebastian & Co.

Vi købte i 2020 et nyt næsten færdigt hus, hvor vi selv fik lov til at vælge de sidste detaljer og hvor vi fik opført en dobbelt carport og anlagt have. Men vi ville gerne tættere på vandet og var med Sebastian fra Kjeldskov & Co. ude at se på et nyt hus på strandsiden, som vi ville købe på betingelse af at vores eget hus blev solgt. Det var i august 2022, samtidigt med at hele markedet gik i stå. I mellemtiden var huset vi ville købe blevet lejet ud, så vi var tæt på at opgive salget. Men vi havde haft et fint forløb med 5-6 fremvisninger og positive tilbagemeldinger så vi holdt ved og lod Sebastian styre slaget. Det lykkedes midt i februar var vores hus solgt, så vi kan komme videre. Alt har fungeret fint, så vi kvitterer gerne med en anbefaling til Sebastian og Co.

Nanna Hyldeqvist & Stephan Theilgaard Krohn vedr. salget af: Højmarksvej 10A, 2690 Karlslunde.

Læs mere >

Valgte Kjeldskov & Co. fordi de er de bedste

Vi var blevet trætte af hus og have og havde haft vores hus til salg hos en anden lokal ejendomsmægler i et halvt år uden at det blev solgt. Så valgte vi Kjeldskov & Co., som har den flotteste markedsføring og som vi kunne se gør det rigtig godt. Det var Sebastian, der tog vores hus til salg og også Sebastian, der solgte det. Det tog godt nok et lille års tid, men med rigtig mange fremvisninger, hurtige tilbagemeldinger og god dialog undervejs. Men vi har været meget glade for et sublimt og vedholdende samarbejde med Sebastian og er nu flyttet til København i Sydhavnen i en lækker ny lejlighed med parkeringskælder. Så vi kvitterer med de varmeste anbefalinger ikke mindst til Sebastian.

 Linda Ankerstjerne & Klaus Troelsen vedr. salget af: Hundige Bygade 31B, 2670 Greve.

Læs mere >

Kjeldskov & Co. levede op til anbefalingen

Vi havde mistet min mor og huset i Greve Landsby, som far og mor fik bygget i 1964 skulle sælges. Vi fik udarbejdet salgsvurderinger fra 3 lokale ejendomsmæglere og valgte at sætte huset til salg hos Sebastian fra Kjeldskov & Co. Dels havde vi fået firmaet anbefalet og så havde Sebastian sat en pris, som vi troede var realistisk. Huset var arkitekttegnet med fladt tag og i rustikke materialer, så vi havde regnet med, at det ville tage lidt tid at få solgt. Det tog 180 dage, så havde Thomas solgt huset, efter rigtig mange fremvisninger. Men vi havde et fint samarbejde med alle og synes at de gør det rigtig godt, så vi har været rigtig godt tilfreds og kvitterer gerne med en anbefaling herfra.

Niels Søndergaard vedr. salget af: Bjergvænget 13, 2670 Greve.

Læs mere >

Solgt til aftalt på under én måned

Min mor var flyttet på plejehjem, så huset som hun fik bygget i 1997 skulle sælges. Hun havde før handlet hus med Henrik Kjeldskov da han havde Home butikkerne. Vi havde også andre mæglere til at give tilbud, men da vurderinger og omkostninger stort set var ens var det Sebastian fra Kjeldskov & Co der fik chancen. Der gik under en måned, så havde Sebastian solgt huset uden nedslag til den aftalte pris. Jeg tror at der nåede at være 3-4 fremvisninger på den korte tid. Alt blev styret professionelt, så det har være en god og positiv oplevelse, som vi gerne deler med andre.

Christian Dam vedrørende salget af: Klintemarks Allé 10, 2670 Greve

Læs mere >

Købt og solgt på 14 dage til aftalt pris

Jeg har boet her mit rækkehus i Engparken siden 2018, men var i markedet for at finde en villa i Karlslunde. Jeg havde i den forbindelse 2 andre lokale ejendomsmæglere til at udarbejde salgstilbud, men var på fremvisning med Thomas, som havde det helt rigtige hus til salg. Derfor endte jeg med at sætte huset til salg hos Kjeldskov & Co. Det var ikke nogen dårlig idé, det tog 14 dage, så havde Sebastian solgt huset til den aftalte pris. Samtidigt faldt mit køb på plads, så nu glæder jeg mig til at kunne flytte ind i det nye hus til sommer. Alt har fungeret fint, så jeg er rigtig godt tilfreds med både køb og salg.

 Trine Røssel vedr. salget af: Engparken 20, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Købt og solgt uden stress takket være Sebastian

Jeg købte mit rækkehus her i Mosede Bypark af Kjeldskov & Co. i 2018 og har været glad for at bo her. Så det var slet ikke meningen at det skulle sælges, men vi faldt for et hus, som Sebastian havde til salg og endte med at købe det, betinget af at han kunne sælge mit rækkehus. Det kunne han, det tog knap to uger. Så havde han solgt huset, jeg tror, at der nåede at være 5-6 fremvisninger, men det var den første køber, der endte med at købe det. Det betød samtidigt, at huset vi havde købt betinget faldt på plads. Alt sammen takket være Sebastian, som skabte tryghed og næsten holdt mig i hånden i hele forløbet. En helt igennem behagelig oplevelse, jeg gerne vil dele med andre.

 Zuzana Rudolf vedr. salget af: Damhaven 31, 2670 Greve

Læs mere >

Overvejede at bygge til, men endte med at købe og sælge

Vores hus, som vi købte i 2015, var ved at være for småt, så vi overvejede at renovere og bygge til. Men da vi i stedet fik muligheden for at købe et større hus tæt på vores eget, som Thomas havde til salg, slog vi til og købte det betinget af at han kunne sælge vores eget hus. I starten som skuffesag kom der 5 fremvisninger og herefter nåede det kun at være på Boligsiden i 2 dage. Det tog knap 3 uger så havde Thomas solgt vores hus til den aftalte pris. Og samtidigt faldt vores køb så på plads, det kunne simpelthen ikke være bedre. Thomas har arbejdet med os og for os i hele forløbet og holdt os orienteret undervejs. Så vi kvitterer med en flot anbefaling til Thomas & Co.

 Linda & René Lund vedr. salget af: Ahornvej 48, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Stor tillid til Sebastian, som fulgte os godt på vej

Vi havde solgt vores ejerlejlighed i Vallensbæk og boede midlertidigt til leje, imens vi var på jagt efter et hus i området. Så så vi at der var kommet et Lind & Risør hus til salg i Olsbækhøj hos Kjeldskov & Co. Min mand kørte forbi ejendomsmæglerfirmaet og fik allerede en aftale med Sebastian om besigtigelse dagen efter. Huset levede op til vores forventninger og vi skrev under på en købsaftale, mens Sebastian hjalp med information og rådgivning. Helle, som styrede papirgangen, var også flink til at holde os orienteret undervejs. Alt har været super professionelt og Sebastian været fleksibel, blandt andet da vi skulle tage mål til gardiner. Nu glæder vi os til at vi skal flytte ind i vores nye hus til sommer.

 Halil Liftci og Sema Elisabeth Tükenmez vedr. købet af:

Olsbækhøj 13, 2670 Greve

Læs mere >

Solgt på 5 måneder med 30-40 fremvisninger undervejs

Vi havde besluttet at sælge vores hus, som Mogens solgte til os i 2008. Da vi var på fremvisning med Sebastian, spurgte han om han ikke skulle se på salget af vores hus her på Hinbjerg. Det fik han lov til og jeg skal love for at der skete noget. Jeg tror, at der nåede at være 30-40 forskellige fremvisninger inden Stephan solgte huset først i februar. Alle mæglerne har været flinke til at give feed-back efter hver fremvisning, så vi har været rigtig godt tilfreds. Nu har vi købt et hus i Mosede, som vi glæder os til at flytte ind i til sommer. Vi har sørget for at der er en måned til flytning og istandsættelse, så vi ikke skal være inde og ude samme dag.

Patrick og Helle Persson vedr. salget af:

Hinbjerg 4, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Ikke noget at sætte en finger på - tværtimod Kjeldskov & Co. hæver barren

Vi havde besluttet at sælge ejendommen her, som vi købte i 2002, men som har været lejet ud de sidste par år. Da jeg tidligere har brugt Kjeldskov & Co til at sælge, var jeg ikke i tvivl om hvem jeg skulle vælge til at sælge. Thomas, som tog huset til salg, har i øvrigt gået i parallelklasse med vores søn. Det tog 3 måneder med 3 fremvisninger undervejs, så havde Thomas solgt huset til den aftalte pris. Helt perfekt, det kunne simpelthen ikke være bedre, jeg mener faktisk at Kjeldskov & Co. hæver barren i forhold til konkurrenterne. Nu har vi købt en jagtejendom i Herfølge med mere jordtilliggende, som vi glæder os til at flytte ind i.

 Dorthe og Henrik Wulff vedr. salget af: Brordrupvej 39, 4621 Gadstrup

Læs mere >

Fin dialog med og flot anbefaling til Sebastian

Jeg har tidligere anvendt Kjeldskov & Co til at sælge. Det var Sebastian, der solgte for mig sidste gang og også ham der solgte en ældre villa til mig i Eriksminde kvarteret som renoveringsprojekt. Derfor valgte jeg også helt naturligt Sebastian til at sælge da huset stod færdigt. Det var et godt valg. Det tog 14 dage så var huset solgt endda til en endnu højere pris end aftalt, da der var flere købere på banen. Så jeg har været yderst tilfreds og sender med glæde de varmeste anbefalinger herfra til Sebastian & co. Nu er jeg på udkig efter en ejendom på strandsiden til os selv, men det har Sebastian også lovet at holde øje med.

 Etikk Invest ApS v/Thomas Læk Ansbjerg vedr. salget af: Tværager 40, 2670 Greve

Læs mere >

Kun ros til alle efter en god oplevelse

Vi havde haft vores hus til salg hos en anden lokal ejendomsmægler i et halvt år uden at det blev solgt og med kun 2 fremvisninger i hele perioden. For at komme videre fik vi så tilbud fra 3 andre ejendomsmæglere, og valgte Sebastian fra Kjeldskov & Co til at sælge huset. Det var i starten af marts og 1. oktober havde Sebastian solgt vores hus. Med en masse fremvisninger og personlig betjening fra alle mæglerne, som vi føler har lagt et stort arbejde i at få solgt vores hus. Fin dialog med Sebastian og med Helle, som styrede papirarbejdet med fast hånd.

Det har virkelig været en god oplevelse, som vi godt vil dele med andre.

 Henrik Meyer Petersen & Charlotte Abildgaard vedr. salget af: Nørrevang 27, 2670 Greve

Læs mere >

Fin oplevelse selv om det tog sin tid

Vi havde besluttet at sælge vores bolig- og erhvervsejendom her i Karlslunde Landsby, hvor vi har boet og haft revisionskontor i de sidste 25 år. Vi havde i den forbindelse Sebastian og en anden lokal ejendomsmægler til at udarbejde salgstilbud. At vi valgte Sebastian til at sælge, var nok mest fordi vi opfattede Kjeldskov & Co som mest seriøse. Vi satte ejendommen til salg midt i maj og lidt før juleaften havde Sebastian solgt ejendommen. At det tog sin tid at få solgt kom dog ikke bag på os, men der har været rigtig mange fremvisninger i perioden, hovedsageligt med Sebastian, men også med Julie fra Kjeldskov & Co’s erhvervsafdeling. Det har været en fin oplevelse med god dialog og fine tilbagemeldinger. Ny flytter vi til en 3-vær. ejerlejlighed i Vanløse, som vi i sin tid købte som forældrekøb, og som siden har været udlejet, men nu er blevet ledig.

 Torsten Rasmussen vedr. salget af: Bjælkevangen 3, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Ikke noget at sætte fingeren på, en helt igennem behagelig oplevelse

Vi havde set på et lidt større og nyere hus i Olsbækeng, som Kjeldskov & Co havde til salg. Og havde faktisk besluttet at sætte vores eget hus til salg hos en anden lokal ejendomsmægler. Men det endte med at vi valgte Sebastian, som netop havde solgt hus til min datter, svigersøn og jeg. Det var et godt valg, det tog kun en måned, så havde Sebastian solgt vores hus og endda til en endnu højere pris end vi havde aftalt, da der var to købere. Jeg tror, at der var fremvisninger til 3-4 par, hvoraf de to var købere. Helle Sparre styrede papirgangen og vi havde en rigtig fin dialog med Sebastian i hele forløbet. Så nu har vi både købt og solgt hos Kjeldskov & Co – en helt igennem behagelig oplevelse, som vi gerne deler med andre.

 Mai-Britt Bjørn Hansen vedr. salget af:

Engrøjel 28, 2670 Greve

Læs mere >

Realistisk og gennemarbejdet salgstilbud fra Sebastian gjorde valget af mægler let

Vi havde mistet vores mor, så huset i Kildebrønde Landsby, hvor hun havde boet alene i 40 år, efter at vores far døde skulle sælges. Derfor havde vi 3 lokale ejendomsmæglere til at udarbejde et uforpligtende salgstilbud. At det var Sebastian fra Kjeldskov & Co. der løb af med sejren, var ikke tilfældigt. Han kom med det mest realistiske og gennemarbejdede tilbud, og så havde min søster tilfældigvis også fået firmaet anbefalet af en bekendt. Det tog 3½ måned, så havde Sebastian solgt huset. Der var pæn interesse og mange fremvisninger, i øvrigt med god kommunikation og hyppige tilbagemeldinger efter hver fremvisning. Så vi har været rigtig godt tilfreds og sender med glæde anbefalingen videre.

 Helge, Karin og Ingefred Solvang vedr. salget af:

Byvejen 25, 2670 Greve

Læs mere >

Sebastian var god til at lytte og give gode råd undervejs

 

Vi skulle sælge vores store hus her i Vibemosen, som vi købte i 2017. Vi havde det først til salg uden at det blev solgt, hos en anden lokal ejendomsmægler. Dengang vi satte det til salg havde vi også Sebastian til at se på sagen, men valgte den mægler, som satte den højeste pris. Da det ikke var solgt efter 6 måneder, ringede jeg til Sebastian og spurgte om han stadig gerne ville sælge huset. Det ville han naturligvis så han fik chancen. Det var i starten af maj og efter 4 måneder med mindst 3-4 fremvisninger om ugen havde Sebastian solgt huset. Vi har haft et rigtig fint samarbejde med alle mæglerne og også med pigerne, som tog sig af hele papirgangen. Jeg følte, at vi var i gode hænder hos Sebastian, som var god til at lytte og samtidig flink til at informere og rådgive i hele forløbet. Alle har været så søde og dygtige, at jeg til enhver tid vil anbefale Kjeldskov & Co.

 Marcella Birch Leithoff vedr. salget af:

Vibemosen 5, 2670 Greve

Læs mere >
Luk boligvisning