Menu
Menu

Hedelunden

- helt nye lejeboliger med terrassehaver og grønne omgivelser

Hundige, Hedelunden

Ny spændende bebyggelse i Hundige Landsby, med naturskøn beliggenhed ud til fredede, rekreative naturomgivelser ved Søparken. Her er stier til en smuk vandre- eller joggingtur rundt om søen.

Lejlighederne er alle i ét plan med egen terrasse og ovenlys i smukke grønne og rolige omgivelser. Her er du tæt på alting, med Greve Privatskole som nabo, kort afstand til Hundige Strandpark og havnen og med kun 2 kilometer til station, storcentret Waves og Portalen.

Lejlighederne er veludstyrede med elegante nye hvide HTH-køkkener med komplette integrerede hvidevarer, flotte nye badeværelser med kombineret vaskemaskine/tørretumbler, nye egeparketgulve og fuldspartlede vægge- og lofter overalt.Høj komfort og fint indeklima med fuldautomatisk ventilationsanlæg. 2-, 3- og 4-værelses lejligheder fra 39 til 124 m2 boligareal med fælles parkeringsareal. Der følger et stort kælderrum med til alle lejligheder.

Ved lejekontraktens indgåelse, skal der betales indskud, svarende til 3 måneders depositum og 3 måneders forudbetalt leje + 1 måneds leje inkl. forbrug af vand og varme.


 

Depositum, fra kr.: 21.000
Forudbetalt leje, fra kr.: 28.000
Leje pr. md ex. forbrug,
fra kr.:
7.000
 
Byggeår: 2017
Boligareal: 39-124
Antal rum: 1-4
Antal plan: 1 + 2

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret.

 Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik
BOOK VURDERING
Book vurdering