Energineutralt og tidssvarende enderækkehus fra 2017 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Trylleskov Allé 75, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Unik oase med bæredygtig luksus

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
106 m2
4
189 m2
1
2018
17940000181
A2020
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Dette unikke hjem er en oase beliggende i det idylliske “nye” Solrød. Med sin betagende beliggenhed i trygge og rolige omgivelser tilbyder det en enestående boligoplevelse, der forener drømmende æstetik med bæredygtig luksus. Med naturens vidundere lige uden for døren og bekvemmeligheder som badestrande, grønne skove og nærliggende indkøbsmuligheder og børneinstitutioner inden for gåafstand, er dette et sandt paradis.  

Træd ind i dette moderne hjem, der emmer af harmoni og skønhed. Hvert rum er designet med omhu og finesse for at skabe en atmosfære af ren elegance. De smukke lyse parketgulve strækker sig som solstråler gennem rummene, og de fuldspartlede gipslofter skaber en sanselig fornemmelse af rummelighed og luftighed. Køkkenet er et mesterligt kunstværk med sit forførende Tvis-design. Den store  køkken-ø er hjertet i rummet, hvor man kan nyde måltider ved de høje stole og lade sig forføre af madlavningens magi. Quookerens vand springer som en kilde af bekvemmelighed, og ovenlysvinduet indgyder rummet med naturligt lys og en følelse af at være ét med naturen. Gennem glaspartiet åbner stuen sig ud mod en skøn fliseterrasse og en gårdhave, der indbyder til afslapning og fordybelse i naturens favn.  

Dette drømmende hjem er mere end blot en bolig. Det er en bæredygtig oase, hvor moderne komfort og ansvarlig livsstil smelter sammen. Med et klimavenligt 0-energihus fra 2018, solcelleanlæg og en luft-til-luft varmepumpe kan du leve i harmoni med naturen og nyde godt af et allergivenligt indeklima.  
 
Lad dig omslutte af mavefornemmelsen af ro, skønhed og bæredygtig luksus, der vil inspirere dig til at skabe uforglemmelige øjeblikke og drømme, der bliver til virkelighed.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning