161 m2 tidssvarende landvilla fra år 2000 med garage - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Sognevejen 13, 2690 Karlslunde

Drømmende svensk idyl midt i naturen

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
161 m2
5
2408 m2
1
2000
17940000204
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Indhyllet i en drømmende svensk idyl midt i naturen, møder du denne forunderlige trævilla, der ligger som en skjult perle tæt på det smukke landskab. Følg den fineste lille allé, der langsomt fører dig ned mod dette unikke hjem, opført af A/B Ävlsbyhus. Her, hvor den naturskønne beliggenhed omfavner maleriske marker, venter et ægte stykke Sverige dig, blot et stenkast udenfor Karlslunde Landsby.
 
Læg mærke til den anlagte forhave, hvor smukke træer pryder indkørslen og byder dig varmt velkommen. Den rummelige garage/værksted giver ikke blot god plads til bilen, men også muligheden for at udleve dine hobbyer og kreative projekter. Med en smart indgang til huset fra garagen, undgår du at træde våde fodspor indendørs på regnfulde dage. Nyd solens stråler på den store træterrasse, hvor en el-markise sørger for skygge og komfort. Et rummeligt græsplæneområde indbyder børnene til leg og boldspil, mens du kan nyde den fredfyldte idyl midt i landzonens skønne omgivelser mellem Karlslunde Landsby og Karlstrup Landsby - her er naturen din nærmeste nabo, og roen er total.
 
Fra den charmerende veranda træder du ind på  smukke plankegulve og hvide fyldningsdøre leder dig videre ind i dette hyggelige hjem. Hvide radiatorskjulere og det hvide loft giver en luftig følelse, og de fine vinduer med pyntesprosser skaber et fortryllende syn. Centrum af huset udgøres af et stort alrum/spisestue, hvor familiens samlinger kan udfolde sig med lethed. Franske døre åbner op til opholdsstuen, mens terrassen ligger lige for fødderne, klar til at blive brugt på skønne dage. Det hvide køkken med fyldningslåger, quooker og en køkkenø bliver et samlingspunkt for samtaler, mens maden tilberedes. Alrummet og køkkenet smelter sammen i en åben forbindelse, der spreder lys og hygge. Det rustikke badeværelse med håndklædevarmer og bruseniche samt det gæstetoilet er udført i en charmerende stil, der tilføjer ekstra varme. Et separat forældresoveværelse og et værelse, som nu fungerer som et lækkert walk-in-closet, er en drøm for enhver kvinde.
 
Her får du en virkelig fin svensk trævilla midt i naturens favntag - et ægte stykke Sverige i hjertet af Karlslunde. Beliggenheden er helt unik, og miljøet samt atmosfæren byder på en klasse for sig selv, indhyllet i fred og ro og smukke naturomgivelser. Du vil få en god mavefornemmelse af  at være omgivet af naturens skønhed og historiens charme omfavner dig, så snart du træder ind i denne idylliske svensk-inspirerede bolig.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning