Uforskammet lækkerhed tæt på bølgesus
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Mosede Strandvej 40B, st.. tv., 2670 Greve

Uforskammet lækkerhed tæt på bølgesus

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
4.495.000
3.351
114 m2
3
1
2022
17940000237
A2015

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Partner Køge Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Når moderne arkitektur og raffinement møder den beundringsværdige beliggenhed ved strandvejen, opstår der en lejlighed som denne. Med solens stråler, der leger gennem store vinduespartier, åbner hvert rum sig op som en invitation til uforglemmelige stunder.
 
Lige udenfor dit nye hjem kan du næsten høre bølgesusets rolige melodi. Mosede Havn med dens maritime charme lokker, og en kort gåtur bringer dig til stranden, hvor havets horisont møder himlen.
 
Her får du også din helt egen charmerende  lille have, den smyger sig ind i hjertet med ikke mindre end tre flisebelagte terrasser. Hver terrasse er som en solfanger, der inviterer til afslapning fra morgen til aften. Og for dem, der værdsætter bekvemmelighed, byder ejendommen også på generøse parkeringsmuligheder lige ved døren.
 
Funktionalitet møder finesse i hver detalje, fra zonestyret gulvvarme til den smarte lysdæmpning, alt arbejder sammen for at gøre dit liv komfortabelt og lækkert. Inde i lejligheden finder du et rummeligt lækkert spisekøkken/alrum, hvor det flotte New Yorker overskab stjæler blikket og den skønne stue med dens markante brændeovn, byrder på hyggelige aftener med familiens samvær.  Det elegante luksusbadeværelse, praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, stråler af kvalitet. Et generøst soveværelse og et børne/gæsteværelse - eller måske dit hjemmekontor.
 
Og som enhver, der værdsætter et godt hjem ved, går den ægte mavefornemmelse dybere end blot overfladen. Her, omgivet af uforskammet lækkerhed og bølgesusets sang i baggrunden, vil dit hjerte finde sit sande hjem.

Mosede Strandvej 40B, st.. tv., 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning