200 m2 Eurodan luksus og komfort fra 1993 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Vinkelvej 3, 2670 Greve

I hjertet af Greve, et gemmested af drømme og glæde

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
200 m2
5
800 m2
1
1993
17940000272
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Tag et øjeblik, træd ind i et sandt mesterværk af harmoni og glæde, gemt i Greves pulserende hjerte. En villa, hvor Eurodan-designet leger med lyset og skaber en dans af skygger og varme på de fuldmurede, filsede vægge. Det røde cementtegltag synger i takt med regndråberne, fortællinger om holdbarhed og tidløshed.
 
Forestil dig den ugenerede have, et grønt teater af skyggefulde træer og buske, der hvisker i vinden. En vestvendt terrasse der ligger som en skjult perle, badet i aftenens sidste gyldne stråler, en stille scene for livets små, uvurderlige øjeblikke. En generøs dobbelt carport, omfavnet af en forhave prydet med udsøgte fliser, er beredt til at modtage dine køretøjer. Ikke langt herfra, tilbyder et isoleret udhus et sikkert tilholdssted for dine yndlingsværktøjer.  

Inden døre venter en velgennemtænkt indretning; forældre- og børneafdelinger ligger som to separate øer af privatliv, begge med flisebadeværelser, der mimer lyden af faldende regndråber. Forestil dig forældresoveværelset, et helligdom og en drømmefanger, der byder på en skræddersyet Walk-in closet, parat til at rumme ethvert stykke stof og farve, der udgør din personlige stil. I hjertet af hjemmet pulserer det store, hvide køkken, der blinker til dig med lysets glans og inviterer til delte måltider på den solbeskinnede sydvendte terrasse. Spisestuen strækker sig ud som en blød melodi, der flyder ind i opholdsstuen, hvor den murede pejs knitrer og synger sange om hyggelige, lune aftener. En glaskarnap giver et kig til en verden udenfor, hvor naturens farvespil altid er på skue.  

Indlejret i Greve, denne villa giver dig verden på et sølvfad; skolen, indkøb, og havets blå bølger, alle inden for et stenkast. Når du træder indenfor, fyldes du med mere end blot beundring for dens struktur, du fyldes med en mavefornemmelse, en dyb forståelse af, at dette er dit næste kapitel, din næste hjem havn.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning