214 m2 fuldmuret arkitektur og panoramaudsigt i 1. række - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Greve Strandvej 111, 2670 Greve

Når vandets visdom møder arkitekturens elegance

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
184 m2
5
1941 m2
1
1971
17940000275
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Vandkantens arkitekttegnede mesterværk i ét harmonisk plan skabt med kærlighed fra mokkabrun sten og kronet med glaseret tegltag. Med nærhed til vandets visdom, hviler denne kuperede smukke naturgrund direkte ved vandet, som en oase af ro og skønhed.
 
Ved første øjekast frister en automatisk port din nysgerrighed og inviterer dig ind i enestående indkørsel/forhave smukt belagt med brosten og med flotte  gamle træer, som  står vagt på hver side.En generøs, kuperet naturgrund strækker sig ud over 1941 kvadratmeter, med en stor træterrasse og en forførende swimmingpool, der spejler himlens blå. Dobbelt carport og et alsidigt garage/værksted fuldender scenen, og lover både komfort og kreativ frihed.
 
Den fuldmurede indre verden af villaen vil gøre dig stum af beundring, mens det præsentable, overdækkede indgangsparti byder dig velkommen med stil. Hjemmet bærer på en drømmende kærlighedsaffære med havet, hvilket skinner igennem i soveværelset, hvor en panoramaudsigt til vandet inviterer dig til at vågne op til den rullende symfoni af bølger hver morgen. Direkte udgang til terrassen, kombineret med adgang til et luksuriøst badeværelse med både spa og bruseniche, skaber et sandt tilflugtssted for sjælen. En opholdsstue med muret pejs og et samtalekøkken i massiv Cuba-mahogni, der harmonisk flyder ind i den smukke spisestue, danner villaens hjerte. Hver en krog af dette rum er omfavnet af den konstante, beroligende tilstedeværelse af vandet udenfor. I udestuen danser flammerne i den murede pejs, mens du nyder udsigten til vandet fra både pool og havet. 
 
Men dette hjem er ikke kun et sted at bo, det er en mavefornemmelse, et fristed, hvor du kan leve og elske, mens du bliver båret på bølgernes visdom og solopgangens

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning