Når en hyggelig historie og beliggenhed møder hinanden
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Mosede Bygade 15A, 2670 Greve

Når en hyggelig historie og beliggenhed møder hinanden

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.495.000
3.431
178 m2
6
931 m2
2
1777
17940000290
D

Kontakt Jens Grønbo
på telefon: 6177 9242

Jens Grønbo
Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Velkommen til Mosede Bygade 15A, 2670 Greve - et virkelig hyggeligt hus med en fantastisk historie og en skøn og charmerende beliggenhed i hjertet af Mosede Landsby.
 
Denne charmerende bolig på 178 kvadratmeter vil tage din ånde fra dig med sin autentiske arkitektur og unikke karakter.
Når du nærmer dig huset, vil du straks bemærke dens indbydende stråtag, som giver det et tidløst og idyllisk udseende. De sprossede ruder og de flotte hvide facader fremhæver husets æstetiske appel og giver en fornemmelse af varme og velkomst. Men det er ikke kun husets ydre, der imponerer.
Træd indenfor i denne historiske bolig, og du vil opleve en atmosfære af nostalgi og elegance. Hver detalje er omhyggeligt bevaret, og du kan mærke ånden fra fortiden i hvert rum. De rummelige stuer og soveværelser tilbyder masser af plads til familie og gæster og giver mulighed for at skabe hyggelige opholdsområder.
Ejendommen er oprindeligt fra 1777, ombygget og moderniseret i 1983, hvorfor huset fremstår pænt og i orden hele vejen rundt. 
Men hvad der virkelig gør dette hus specielt er dets historie. Tidligere tilhørte det den ærekære danske sanger Gustav Winckler, der satte sit præg på dansk musikhistorie. At bo i et hus med sådan en kulturel arv er en ære og et vidnesbyrd om stedets betydning og sjæl.
Beliggenheden er simpelthen sublim. Med en placering i hjertet af Mosede Landsby, kan I nyde alle fordelene ved en idyllisk landsbylivsstil, samtidig med at du har let adgang til alle moderne bekvemmeligheder. Med gåafstand til lokale butikker, restauranter, skole, institution og grønne områder får du det bedste fra begge verdener.
Mosede Bygade 15A er mere end bare en bolig. Det er en mulighed for at eje en del af dansk kulturarv og opleve ægtheden af et historisk hjem. Hvis du er på udkig efter et hyggeligt hus med karakter, historie og en fantastisk beliggenhed, så behøver du ikke lede længere.
 
Velkommen hjem til Mosede Bygade 15A.

Mosede Bygade 15A, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning