Perfektion i parcelhuset og plads til poder - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Hyttevej 18, 2690 Karlslunde

Perfektion i parcelhuset og plads til poder

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
139 m2
5
809 m2
1
1975
17940000308
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Dette usædvanlig velholdte og yndefuldt beliggende hus åbner op for en verden af lys og venlighed. Ethvert hjørne bærer præg af kærlig omhu, hvilket gør hjemmet ideelt for en pulserende familie med legesyge poder.
 
Et sted, hvor tid synes at stå stille; kun fem minutters blid gåtur adskiller dig fra det salte hav, hvor det lavvandede børnevenlige vand kysser stranden. En flisebelagt indkørsel byder dig velkommen med en dobbelt carport, som fører direkte ind i familiens helligdom. Haven fungerer som et lærred af grønne nuancer og farverige pletter, hvor børnenes latter og leg fylder den vidstrakte græsplæne, og solens stråler varmer den hyggelige træterrasse og til udestuen, som inviterer til afslapning og familiens hyggestunder.
 
Inde i huset bliver man mødt af hvidpigmenterede trælofter, der svæver over de smukke lyse parketgulve, som skinner i lyset fra vinduerne. Den skønne store lyse spise- og opholdsstue fungerer som epicentret for familielivet, hvor smil og latter fylder luften. Brændeovnen tilføjer en ekstra dimension af hygge, og stort skydedørsparti afslører den rummelige udestue. Køkkenets hvide højglansfinish fra Vordingborg og det rummelige hvide badeværelse, som både indeholder bruseniche, badekar og en håndklædevarmer, samt et ligeledes hvidt gæstetoilet, fuldender indretningen. Lysstrømmende værelser og et forældresoveværelse med skabsvæg sætter prikken over i'et.
 
Mavefornemmelsen her er klar; i et hjem som dette, hvor perfektion i parcelhuset møder plads til poder, er livet mere end blot dets enkelte øjeblikke - det er en kontinuerlig drøm.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning