Charmerende fiskerhus i 1½ plan - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Brogårdsvej 3, 2670 Greve

En tidskapsel af nyklassicisme og charme

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
83 m2
3
794 m2
2
1929
17940000318
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i en verden af tidløs skønhed, hvor den klassiske villa fra 1928 åbenbarer sig med sine facader af hvide pudsede ydermure og røde vingetegl. Palævinduerne, der pryder husets facade, indfanger lysets dans og inviterer det indenfor i et fint spil af skygger og lys.
 
På en hyggelig ugenert grund, på en lille lukket vej finder du denne charmerende ejendom. Et muret udhus, en garage og en carport, der tilføjer en praktisk dimension til ejendommen. Gårdhaven, der forbinder huset og udhuset, er en indbydende oase af privatliv, hvor du kan samles med dine nærmeste og nyde hyggelige stunder. En fortrinlig beliggenhed på en sidevej til Greve Strandvej. Du vil nyde godt af en central placering tæt på Holmeagerskolen, stationen og Greve Midtby Center. Og blot få hundrede meter fra din dør finder du den skønneste badestrand, hvor naturens skønhed strækker sig i horisonten. Dette er det ideelle sted for afslappende strandture og naturskønne gåture langs vandkanten. 

Historien omslutter dig, når du træder ind i denne fine ejendom. Bygget i 1928, tilbygget i 1969 og moderniseret inden for det seneste årti, er denne villa en tidskapsel af tidløs arkitektur. Ved ankomsten bliver du mødt af en fin lille entre, hvor en svungen trappe fører dig elegant op til 1. salen. Det sort-hvidternet gulv tilføjer et strejf af karakter til rummet og indfanger fortidens magi. Køkkenet er indrettet med hygge og funktionalitet i tankerne og byder på en lille spiseplads, hvor morgenkaffen kan nydes i rolige omgivelser. Den dejligt lyse spise- og opholdsstue inviterer til familiemiddage og hyggelige øjeblikke med venner. Herfra åbner sig en sydvendt fliseterrasse, der omfavner solens stråler og skaber et indbydende rum til udendørs afslapning og samvær. På 1. salen venter en dejlig lys atmosfære, hvor der i dag er to rummelige værelser (oprindeligt var der tre).
 
Lad din mavefornemmelse føre dig til dette unikke hjem, hvor drømme kan blomstre og historier kan udfolde sig.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning