307 m2 arkitekttegnet murermestervilla med kælder og garage
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Nørrevang 4, 2670 Greve

Fabelagtig, nærhed, plads og forfriskende pool

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.950.000
4.135
157 m2
150 m2
6
824 m2
2
1968
17940000360
D

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Fabelagtig murermestervilla, hvor du vil opleve enestående plads, nærhed til alle bekvemmeligheder og en forfriskende pool som kronen på værket. Med imponerende 307 kvadratmeter, hvoraf 150 udgør den høje og tørre kælder/underetage, er der rigelig med plads til hele familiens drømme og aktiviteter.
 
Arkitekten Otto Zwisler har skabt et sandt mesterværk, der blev opført i 1967 og senere tilbygget i 1985. Denne velholdte ejendom er løbende blevet moderniseret, så den fremstår tidssvarende og indbydende.
 
Den flisebelagte indkørsel leder vejen til den opvoksede og ugenerte have. Her findes en skøn, muret havestue med lette glaspartier, der giver en følelse af at lade naturen smelte sammen med hjemmets indre. En åben muret pejs skaber både hygge og varme, mens havestuen giver direkte udsigt og adgang til poolområdet. Den runde pool frister med leg og afkøling, omkranset af fliser, der indbyder til solbadning. En anden dejlig terrasse byder på en fin udsigt over den store have.
 
Træd ind i entréen/trappehallen, der inviterer til at udforske hjemmets skatte. En værelsesafdeling med hele fire værelser og to flisebadeværelser tilbyder komfortabelt rum til hele familien. Det ene badeværelse har både bruseniche og badekar og soveværelset  har direkte adgang til dette bad. En imponerende opholdsstue med flotte fletparketgulve og udgang til den hyggelige fliseterrasse med læmur og videre ud i den frodige have. Stuen har franske døre til køkken-alrummet fra HTH som udstråler lys og luftighed, med granitbordplader og plads til to barstole ved køkkenøen.
 
Den høje og tørre kælder/underetage er en oase af muligheder, der inviterer til kreativitet, hygge og sjov. Teenagere og store børn vil elske at have deres eget krea rum og arbejdsrum, hvor de kan udfolde deres passioner og kreative projekter. En stor gildestue med næsten nyt Søren Søgaard billardbord lover gode stunder.
 
Den utroligt velplacerede beliggenhed midt i Greve er en sand perle, med ro og centralitet i skøn forening. Gåafstand til Holmeagerskolen, S-toget og Greve centeret med indkøb giver lethed til hverdagens gøremål. Og blot 10 minutters gang væk venter stranden og vandet med sine herlige tilbud.
 
En mavefornemmelse af tryghed og begejstring vil omfavne dig, når du træder ind i dette inspirerende hjem, der rummer endeløse muligheder for familieoplevelser og samvær. Med fabelagtig plads, nærhed til alle bekvemmeligheder og en forfriskende pool som prikken over i'et, er dette hus ikke kun en drøm, men et sted hvor du kan skabe uforglemmelige øjeblikke og følelsen af at være hjemme i paradis.

Nørrevang 4, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning