Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Troldmands Allé 165, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Kubistisk luksus og legeglæde

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
137 m2
5
171 m2
2
2017
17940000370
A2010
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i dette enestående rækkehus, hvor kubistisk luksus og legeglæde forenes i perfekt harmoni. Bygget med omhu og omtanke i 2017 som en del af en eksklusiv bebyggelse, er dette hjem det perfekte sted for den moderne familie, der ønsker både komfort og legemuligheder.
 
Udenfor venter en skøn og solrig have, der indbyder til leg, afslapning og hyggelige stunder. Den sydvendte træterrasse er det ideelle sted at nyde solens varme stråler hele dagen, mens forhaven byder på morgensolens kærtegn og en perfekt start på dagen.
 
Med sin tidløse kubistiske arkitektur og elegante design stråler dette rækkehus af æstetik og stil. I et imponerende lysfyldt rum åbenbarer sig en verden af luksus og moderne elegance.
Fra den rummelige vinkelstue til det stilfulde HTH-køkken i åben forbindelse med spiseafdelingen, er der tænkt på enhver detalje for at skabe oplevelse af komfort og sofistikering. 2 flotte badeværelser med bruseniche, det ene med vaskesøjle. På første sal venter en oase af privatliv og afslapning. Her finder du rummelige soveværelser uden generende skråvægge samt et lækkert badeværelse, der indbyder til øjeblikke af velvære og forkælelse. Alt er designet med sans for detaljer og kvalitet, så du kan nyde luksus og komfort i hvert eneste rum.
 
Beliggende i trygge og børnevenlige omgivelser med en legeplads i nærheden, er dette hjem omgivet af naturlig skønhed og tæt på den charmerende Trylleskov og den skønne badestrand. Lokalområdet byder desuden på bekvemme indkøbsmuligheder og børneinstitutioner, der gør hverdagen let og bekvem for hele familien.
 
Oplev mavefornemmelsen af komfort, glæde og en fremtid fuld af muligheder, når du træder ind i denne kubistiske oase af luksus og legeglæde. Her venter et hjem, der er skabt til at opfylde drømme og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning