Indflytningklar andelsbolig på 85m2
Erhverv / Bolig
+ -
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Maglekæret 48E, 2680 Solrød Strand

Indtagende fyldighed og generøsitet

Fakta om denne bolig

Type:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Andelsbolig
3.828
85 m2
3
m2

1987
17940000383
B

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Dyk ned i en imponerende og generøs 3-værelses andelslejlighed, der byder på en indtagende fyldighed over to etager og strækker sig over hele 85 kvadratmeter. Glæd dig til at opleve solens varme favntag på din egen solrige altan. Som en ende-lejlighed vil du kun have én nabo og en yndefuld svalegang, der byder på plads til en stol eller to til at nyde solens stråler. Alt dette i et yderst velholdt og charmerende område.
 
Den lyse entre byder dig velkommen med et fint gråt klinkegulv, og en trappe fører dig til værelserne på 2. sal. Værelserne er dejligt lyse med gode vinduespartier, der bringer lyset ind i dit hjem. Det pæne hvide køkken er adskilt af en halvmur og forenes med den lyse opholdsstue, der fører ud til altanen, hvor du kan nyde solens varme favntag. Køkken og stue skaber et skønt område, der emmer af lys og rummelighed. Det lyse bryggers giver dig adgang til svalegangen og byder på yderligere bekvemmelighed. Et dejligt hvidt badeværelse prydet med smukke grå gulvklinker og en muret bruseniche fuldender billedet.
 
Denne lejlighed har en eftertragtet beliggenhed i et dejligt kvarter, hvor en sund og velfungerende andelsforening byder dig velkommen. Her bliver du en del af et hyggeligt fællesskab, der arbejder sammen om at vedligeholde og forbedre ejendommen. Grønne områder og legepladser venter på børnenes leg og glæde. Med gode parkeringsforhold og kort afstand til alle bekvemmeligheder, får du alt, hvad du behøver ved hånden. En rask gåtur fører dig til stranden, hvor du kan nyde skønne bademuligheder og forundres af Staunings Øs naturlige skønhed.
 
Tøv ikke med at gribe chancen for at bo i denne bemærkelsesværdige lejlighed. Maglekæret 48E venter på at byde dig velkommen med åbne arme til en hverdag fyldt med komfort, bekvemmelighed og en hjertevarm mavefornemmelse.

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning