Solid strandsidevilla med store muligheder samt dejlig ugenert have
Erhverv / Bolig
+ -

Greve Strandvej 51, 2670 Greve

Fortryllet nostalgi ved bølgernes dans

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
138 m2
3
751 m2
2
1930
17940000391
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Hvis du indånder luften på Greve Strandvej, er det som om, tid og sted smelter sammen i en symfoni af saltvand og sæbebobler. På en hemmelig oase, blot et stenkast fra det blå, lokker denne klassiske murermestervilla fra 30'erne. Opført i stolte røde mursten, med en krone af brun glaseret tegl og de charmerende dannebrogsvinduer, står den som et levende billede af en svunden tid, fyldt med nostalgi, håndværk og hjemlig hygge.
 
Gemt bag husets mure er en lukket, ugenert have. Et fristed hvor solstrålerne flirter med den frodige beplantning, en stor terrasse indbyder til sommerens bedste øjeblikke, og et charmerende drivhus husker os på naturens under. Husets juvel er utvivlsomt den vidunderlige havestue, hvor livet kan leves i fulde drag. Her klæber vinranker sig til loftet, og en smuk trappe snor sig fra huset og ned, som et sirligt bånd, der leder tankerne tilbage til tidligere tiders idyl.
 
Indenfor møder man straks de klassiske plankegulve, der, som et ekko af fortiden, har budt utallige fødder velkommen. Brændeovnen i både stuen og på første sal spreder hyggelige gnister i de mørke timer, og minder om tidligere tiders ro og varme. Fra vinkelstuen kan man træde ud på den solrige terrasse, hvor dagens gøremål kan nydes under den blå himmel. På første sal finder man en rummelig stue og et værelse, hvor der er potentiale for yderligere værelser. Herfra kan du endda få et glimt af det strålende hav, som en stadig påmindelse om livets skønhed og foranderlighed.  

Denne ejendom er et sted, hvor livets lykkestunder kan udleves, hvor hverdagen og det eventyrlige smelter sammen i en symbiose, og hvor man har fornemmelsen af at være hjemme, lige fra første besøg. Her får du pladsen til at gøre boligen til dit helt eget, og hvor mavefornemmelsen altid vil lede dig tilbage. I dette hus bor nostalgien side om side med nutiden, og sammen skaber de en harmonisk ramme for livet.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning