156 m2 tidssvarende Lind & Risør komfort - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Olsbækdal 40, 2670 Greve

En tidsløs perle, hvor drømme bliver virkelighed

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
130 m2
5
666 m2
1
1998
17940000398
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i denne enestående tidsløse perle, hvor en smukt forædlet Lind og Risør villa oser af tidløs charme og klasse. Gennemgående moderniseret i 2015, er denne pragtfulde bolig et sandt mesterværk, der emmer af raffinement. Med sin klassiske rødstensfacade, røde cementtegl på taget og hvide vinduer er denne villa en perfekt oase for børnefamilien.  
Lad dig indfange af kvarterets børnevenlige atmosfære, hvor lukkede villaveje og stisystemer fører til skoler, sportsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Omkranset af grønne områder og det maleriske Olsbæk søområde bliver du ét med naturens skønhed og alle dens fortryllende nuancer.    
Under det overdækkede, cedertræbeklædte indgangsparti, bliver du mødt af en verden af komfort og æstetisk nydelse. Den velplejede have, omfavnet af en intim hæk, byder på en sand oase af flora og fauna, samt en legeplads, der giver børnene mulighed for fantasifulde eventyr. En vestvendt fliseterrasse samt en delvist overdækket træterrasse giver dig mulighed for at nyde de sene sommeraftener, hvor solnedgangens gyldne lys smyger sig omkring dig. Varmen og komforten breder sig overalt takket være den zonestyrede gulvvarme og den avancerede ventilationsvarmepumpe, der skaber et indeklima, hvor velvære og sundhed går hånd i hånd. Et harmonisk samspil mellem lys og rum skabes af de fuldspartlede gipslofter og innovative IHC-styring af belysningen.  
I hjertet af huset åbenbarer sig et mesterværk af funktionalitet og skønhed. Det strålende køkken af tysk kvalitet fra Leicht bliver et samtaleemne for gæster og familie, hvor køkkenøen inviterer til hyggelige stunder med plads til to højstole. Gennem glaskarnappen strømmer det naturlige lys ind og skaber en forbindelse mellem indre og ydre rum. Den lyse opholdsstue bliver et fristed for afslapning og samvær, hvor den nye brændeovn og glaskarnappen skaber en enestående atmosfære og åbner op for en fin udsigt til haven. Forældreafsnittet forkæler dig med eget flotte hvide badeværelse, mens børneafsnittet også kan prale af sit eget lyse badeværelse. Denne klassiske rødstensvilla på én plan udstråler en forfinet og tidløs atmosfære, og den er klar til at byde jer velkommen til et liv i harmoni og skønhed.  
Dette hjem fremstår som et kunstværk, der omslutter jer med raffineret og enestående detaljer. Giv efter for mavefornemmelsen og lad dig forføre af denne unikke Lind og Risør villa, der tilbyder dig et liv i harmoni med naturen og alle dens nuancer. Her får du muligheden for at skabe dit eget drømmehjem, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning