Tidløs arkitektur og komfort fra 2007 i 1. række
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Spurvevej 22, 2680 Solrød Strand

Eksklusivitet ved vandkanten

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
9.595.000
6.491
120 m2
3
471 m2
1
2007
17940000408
C

Kontakt Henrik Kjeldskov
på telefon: 4078 9200

Henrik Kjeldskov
Indehaver Ejendomsmægler, MDE Valuation BA / Diplomvaluar

BOLIGBESKRIVELSE

Denne arkitekttegnede liebhaverejendom indfanger essensen af eksklusivitet ved vandkanten. Med en beliggenhed, der åbner direkte ud til havets ro, byder ejendommen på store glaspartier, der optimerer den betagende udsigt og lader sollyset danse gennem rummene. 
 
 
På den flisebelagte grund ved vandkanten kombineres ejendommens skønhed og funktionalitet med havet og klitterne, som en naturskøn kulisse.
Ejendommens udendørsområder, fra den hævede lounge terrasse til den omkransende fliseterrasse, tilbyder perfekte steder for afslapning og fordybelse med udsigt over havet, der konstant fortryller og fanger hjertet.
 
Inde i hjemmet fortsætter det eksklusive tema med gulve i lyse nuancer og gulvvarme, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Et moderne ventilationsanlæg sikrer friskhed i luften, og gipslofter med indbyggede spots tilfører en elegant finesse. Ejendommen er udstyret med IHC-styring og indbyggede højttalere, som understreger dens moderne komfort. I hjertet af ejendommen er opholdsstuen/alrummet/spisestuen et helt unikt rum med enestående udsigt til havet. Køkkenet fra Alno er både stilfuldt og praktisk, og tilbyder et perfekt sted for madlavning og samvær. De lyse soveværelser med praktiske skabspladser og et luksuriøst badeværelse med Rainshower fuldender denne eksklusive bolig ved vandkanten.
 
Her, i denne bolig, hvor hver detalje spejler eksklusivitet ved vandkanten, vil din mavefornemmelse bekræfte, at du har fundet dit drømmehjem.

Spurvevej 22, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning