85 m2 miljø og atmosfære tæt ved vandet
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Greve Strandvej 22, 2670 Greve

Et fælleshjem på Strandvejen - dit og mit fristed på 85 etagemeter

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
2.995.000
2.982
70 m2
3
657 m2
1
1951
17940000410
E

Kontakt Jens Grønbo
på telefon: 6177 9242

Jens Grønbo
Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i dette bemærkelsesværdige gemmested, en du og jeg bolig på Strandvejen i Greve. Her åbner sig en verden af forundring og der inviteres til uendelige muligheder med de 85 etagemeter boligen byder på.
På bare fem minutters gang kan du opdage den mest vidunderlige badestrand, hvor badevandets krystalblå nuancer møder naturens fascinerende tilstedeværelse.
Du befinder dig midt i hjertet af Greve, hvor en bred vifte af spændende restauranter, shoppingmuligheder og underholdning venter lige uden for døren.  
 
Denne charmerende bolig er som taget ud af en forfriskende historie - en du og jeg bolig, der vil få dig til at tabe pusten med sin unikke og inspirerende atmosfære. Den frodige og voksende grund byder velkommen med frugttræer og et overflødighedshorn af hyggekroge, hvor du kan udforske de utallige muligheder og skabe vores egen unikke fortælling. Lad dig fascinere af de charmerende og overraskende overdækkede terrasser, der indbyder til uforglemmelige stunder i solens skær. Morgensolens kærtegn, eftermiddagens skjulte hemmeligheder og aftnens fabelagtige belysning skaber et malerisk panorama. Her er der rigeligt med plads til samvær og fordybelse, hvor du kan skabe minder, der vil vare evigt.  
 
Træd ind i dette hjem, hvor forstuen inviterer ind i et legesygt og indbydende univers. Den smelter sammen med det hyggelige spisekøkken/alrum, der åbner døren til morgensolens første stråler og inviterer os ind i en sanselig oplevelse. Det moderniserede badeværelse frembringer en følelse af velvære. I den hyggelige spise-/opholdsstue kan lade dig opsluge af den knitrende pejs og skabe uforglemmelige øjeblikke. Og når aftenen falder på, kan vi træde ind i den livlige og lysende udestue og forlænge festlighederne under stjernernes skær. Tag en tur ned i den lille, gådefulde kælder, hvor tre vidunderlige rum venter på at blive forvandlet til noget helt unikt.  
 
Denne ejendom er mere end blot et sted at bo - den er en kilde til fascination og kreativitet, hvor du kan udforske de uendelige muligheder og skabe dine egne unikke fortælling. Mavefornemmelsen af et hjem, der taler til sjælen, vil omfavne dig, når du træder ind i denne bemærkelsesværdige du og jeg bolig.

Greve Strandvej 22, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning