Indfltyningsklar villa med luft til vand varmepumpe - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Holmestykket 4, 2670 Greve

Modernisering og funktionalitet forenet

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
151 m2
4
902 m2
2
1977
17940000411
B
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Godt gemt på en lille villavej ligger der en arkitekttegnede ejendom. Opført i 1977, men sidenhen gennemgik en kompleks forvandling, der vækkede den til live med en ny æra af modernisering og funktionalitet. Dette er ikke blot en bolig, det er et hjem som emmer af glæde og hjerterum. 
 
Den skjulte have, hvor børnene kan boltre sig blandt opvoksede træer og lege skjul i hemmelige hjørner. Den store fliseterrasse bliver et naturligt epicenter af sommerens eventyr. Og når du kigger ud mod græsplænen, vil du få øje på de legefulde muligheder, der venter forude.
 
Et smukt nyt kapitel er blevet tilføjet til historien om dette hjem med den energirigtige luft-til-vand varmepumpe, flotte klinkegulve med gulvvarme og fuldspartlede gipslofter med indbygningsspots.Det store flotte hvide samtalekøkken byder dig velkommen med grebsfrie skuffeelementer. Den sorte skabsvæg og bordplade tilføjer en subtil kontrast, der bringer en fin balance til rummet. Tag plads på en af de høje stole, og del samtaler i det lyse alrum/opholdsstue. Slå dig ned i sofahjørnet nær brændeovnen eller lad dig forføre af det veldækkede spisebord i nærheden af køkkenet. Og når dagen går på hæld, vil ovenlysvinduerne på første sal afsløre et betagende glimt af stjernerne. Her finder du alle værelserne og en repos med loft til kip og frie hanebånd giver mulighed for kreativitet. 2 flotte badeværelser begge med bruseniche - gør hverdagen nemmere for familien med børn. 
 
Beliggende i et roligt og centralt kvarte, på lukket villavej, kun en kort gåtur fra  Greve Centret, skole og børneinstitutioner. Når stranden kalder, er det blot en 10-minutters gåtur til det indbydende vand og sand.
 
Dette hjem giver plads til hele familien i en tidssvarende og inspirerende ramme. Men mere end det, skaber det et fundament af mavefornemmelse, der taler til dig dybt indeni. Kom og tag del i denne bolig,  hvor modernisering og funktionalitet forenes på en måde, der udfordrer din fantasi og efterlader dig nysgerrig efter at opdage mere.
Godt gemt på en lille villavej ligger der en arkitek

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning