Udsigten som drømme er lavet af - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Poppel Allé 8B, 2660 Brøndby Strand

Udsigten som drømme er lavet af

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
5.995.000
4.296
146 m2
6
1238 m2
2
1984
17940000427
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Når naturens skønhed maler hverdagens bagtæppe, finder man et sjældent halvtdobbelthus for enden af en lukket vej, hvor intet mindre end Strandparken og Stubbe Sø er din baghave. Udsigten som drømme er lavet af - et sted hvor vandet kysser horisonten, og en nærhed dertil bliver en hverdagsluksus, sjældent set. Strandparken, skabt som et yndet fritidsområde, ligger lige ved dørtærsklen, med dens indbydende badestrand klar til en morgendukkert eller en solnedgangspromenade.
 
Træd ind på en den drømmende og ugenerte grund. Her hvor naturens grønne penselstrøg i form af frodig beplantning og flotte høje træer skaber en intim atmosfære. Her findes et orangeri/udestue af glas, der kysser solens stråler. En træterrasse, der strækker sig som en vej gennem haven, med hjørner både til solbadning og til skjulte, skyggefulde pauser. Fra dette private fristed findes en hemmelig sti, der fører direkte til strandparken.
 
Indendørs venter et skønt imødekommende miljø: fra de varme klinkegulve, der strækker sig gennem boligens stueetage, til det hvide Svane-samtalekøkken, som er både stilfuldt og funktionelt. Store vinduespartier og glasdøre inviterer lyset indenfor, især i det rummelige spisestue/alrum, som glider over i en lysfyldt glasudestue. Til familiens yngste er der en afdeling skabt, med to værelser og et elegant badeværelse med smukt klinkegulv. En elevator afslører boligens første sal, hvor en skøn stue med balkon  byder på panoramaudsigt, en fransk altan i soveværelset og et moderne badeværelse - alt sammen indrammet i ro og harmoni.
 
Som du bevæger dig gennem denne ejendom, vil en uundgåelig mavefornemmelse opstå: dette er ikke blot et hjem, men en privilegeret beliggenhed i 1. række med fantastisk udsigt.

Poppel Allé 8B, 2660 Brøndby Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning