215 m2 arkitekttegnet strandvilla i 2. række fra vandet
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Fyrrevej 19, 2680 Solrød Strand

En sjælfuld oase ved strandens kyst

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
7.495.000
6.077
215 m2
6
1033 m2
2
1976
17940000430
D

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i en arkitekttegnet villa, der bærer Jørgen Moestrups unikke præg. Denne klassiske 1,5-plans villa oser af tidløs elegance og er blevet gennemmoderniseret inden for det seneste årti. Beliggende tæt på en betagende strand og omgivet af naturskønne omgivelser, vil du føle, at drømme blomstrer i fuldt flor. Med sin indbydende facade af hvidpudsede facader og strålende sprossede vinduer, udstråler ejendommen en velkomst, der er både præsentabel og imødekommende.
 
Lad dig forføre af de skønne omgivelser, hvor strandens kystlinje er kun få skridt væk og inviterer til afslappende gåture langs sandet og lyden af bølgerne, der kysser kysten.  
På denne ugenerte grund vil du opleve en frodig have, hvor frugttræer og højbede fyldt med grøntsager tilbyder en bæredygtig oase. Når solen skinner, indbyder den charmerende udestue med termostag og foldedøre til en fantastisk oplevelse på den solrige fliseterrasse. En dobbeltcarport i harmoni med boligens stilfulde arkitektur fuldender det praktiske og æstetiske samspil.  
Indenfor møder du en lys og rummelig opholdsstue, der inviterer dig til at slappe af og finde ro i nuet. Den skønne spisestue med brændeovn og udsigt til den charmerende fliseterrasse bag huset er det perfekte sted til hyggelige familie middage. Et eksklusivt hvidt Svane-samtalekøkken med køkkenø er en sand drøm for madelskere og inviterer til kreativitet og kulinariske udfoldelser. Første salen bliver badet i naturligt lys fra ovenlysvinduerne. Her venter et dejligt badeværelse med både bruseniche og spa-badekar, og fra forældresoveværelset kan du træde ud på balkonen og lade dig betage af udsigten til det glitrende vand.  

Denne villa er beliggende på en fin vej, hvor nærheden til stationen, Solrød Centret, skoler og børneinstitutioner sikrer en bekvem hverdag. Og med havet som nabo vil du opleve en unik ro og taknemmelighed.  

Her er der plads til at drømme, skabe minder og finde sin egen unikke vej. Oplev mavefornemmelsen af at være hjemme og lad sjælen blomstre i denne betagende ejendom, hvor strandens kystlinje og sjælfuld oase smelter sammen i en uovertruffen harmoni.

Fyrrevej 19, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning