215 m2 arkitekttegnet strandvilla i 2. række fra vandet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Fyrrevej 19, 2680 Solrød Strand

En sjælfuld oase ved strandens kyst

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
215 m2
6
1033 m2
2
1976
17940000430
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i en arkitekttegnet villa, der bærer Jørgen Moestrups unikke præg. Denne klassiske 1,5-plans villa er blevet gennemmoderniseret inden for det seneste årti. Beliggende tæt på den betagende strand og omgivet af naturskønne omgivelser. Her vil du føle, at drømme blomstrer i fuldt flor. Med sine indbydende hvidpudsede facader og strålende sprossede vinduer, udstråler ejendommen en velkomst, der er både er præsentabel og imødekommende.
 
Strandens kystlinje er kun få skridt væk og inviterer til afslappende gåture langs sandet til lyden af bølgerne, der kysser kysten.  
En helt ugenert og frodig grund. Frugttræer og højbede fyldt med grøntsager tilbyder en bæredygtig oase. Når solen skinner, indbyder den charmerende udestue til lidt skygge. Udestuen har foldedøre til den solrige fliseterrasse. En dobbeltcarport i harmoni med boligens stilfulde arkitektur fuldender det praktiske og æstetiske samspil.  

Indenfor møder du en lys og rummelig opholdsstue. Den inviterer dig til at slappe af og finde ro i nuet. Spisestuen med brændeovn er det perfekte sted til hyggelige familie middage. Et eksklusivt hvidt Svane-samtalekøkken med køkkenø er en sand drøm for madelskere. Køkkenet inviterer til kreativitet og kulinariske udfoldelser. Første salen bliver badet i naturligt lys fra ovenlysvinduerne. Her venter et dejligt badeværelse med både bruseniche og spa-badekar. Fra forældresoveværelset kan du træde ud på balkonen og lade dig betage af udsigten til det glitrende vand.  
 
Oplev mavefornemmelsen af at være hjemme, hvor strandens kystlinje og sjælfuld oase smelter sammen i en uovertruffen harmoni.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning