214 m2 forkælet strandvilla i patricierstil i 3 række fra vandet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Lyngagervej 16, 2680 Solrød Strand

En skat ved vandets kant

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
8.495.000
4.841
214 m2
6
874 m2
2
1954
17940000434
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Dybt forankret ved strand og vand ligger denne unikke ejendom og vidner om æstetisk skønhed og enestående oplevelser. Den har gennemgået en totalrenovering i 2001 og er nu forvandlet til et mesterværk i patricierstil.
 
Indhyllet i en naturskøn atmosfære finder du dette enestående hjem i tredje række til stranden og vandet, tæt på de fine naturarealer ved Staunings ø. Dette område, opkaldt efter den karismatiske statsminister Thorvald Stauning, er et fredet stykke land, hvor fred og skønhed går hånd i hånd. 
 
Grunden er som et kapitel fra en fortælling, med flere terrasser, sandstensbelægninger og en frodig beplantning, der omfavner dit syn og beriger dine sanser. Den store solrige træterrasse, der prydes af en markise og inviterer til afslapning, ledsages af en udendørsspa, der omslutter dig med velvære og muligheden for at nyde stjernernes skær hele året rundt.
 
Denne bolig er mere end blot et hus - den er en portal til en tidløs elegance. De gennemgående klinkegulve og de hvidmalede brede plankegulve harmoniserer perfekt med gipslofterne med pyntestuk og vægpanelerne og genskaber den klassiske charme, der er så eftertragtet. Det rummelige og rustikke spisekøkken/alrum er et vidunder af luksus og smag. Hvide Modulia skuffeelementer og luksuriøse hvidevarer fuldender dette rum, hvor familien kan samles og skabe uforglemmelige øjeblikke. I den pragtfulde spisestue kan du tænde op i brændeovnen og lade den behagelige varme omfavne dig. De franske døre fører dig til et forsænket vinrum, og udgangen til terrassen med spa giver dig mulighed for at nyde en sublim oplevelse af afslapning og velvære.På første sal breder lyset sig ud i hele rummet gennem kvistvinduerne og vækker din nysgerrighed. Opholdsstuen byder på et til-kip-loft med synlige hanebånd og åbner op for en vidunderlig udsigt over strand og vand fra den vestvendte terrasse. De to værelser på denne etage åbner ud til en sydvendt tagterrasse, der inviterer til at indhente solens stråler. Et stort walk-in closet sikrer, at der er plads til alt, hvad du drømmer om, og de to flotte badeværelser med brusenicher og badekar er en æstetisk fryd for øjet.
 
Denne ejendom er mere end bare et hjem - det er en legende om havudsigt, naturunderværker og en beliggenhed, der er i perfekt harmoni med tidens ånd. Træd ind i denne skat ved vandets kant, der vækker mavefornemmelser af eventyr og oplevelser, der vil vare evigt.

Lyngagervej 16, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning