Kubistisk arkitektur smelter sammen med strandens ro - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Uglevej 1, 2680 Solrød Strand

Kubistisk arkitektur smelter sammen med strandens ro

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
8.395.000
6.209
232 m2
6
959 m2
1
2016
17940000450
B

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Tæt ved strandens skønhed udfolder sig denne arkitekttegnede  kubistiske arkitektur. Hver kant og vinkel af dette hus stråler af en unik skønhed, en arkitektonisk symfoni, som omfavner stil og klasse i en kubistisk dans.
 
Velkommen ind på den flot anlagte grund, hvor en integreret dobbelt carport og overdækket indgangsparti byder dig velkommen i tørskoede omgivelser. Her breder en vidunderlig træterrasse sig ud på to sider af huset, indbydende til solskin og udendørshygge. Pergolaen i gavlen af huset skaber en oase af hygge, hvor sommeraftenerne bliver forlænget i ly af stjernerne. Badestranden med fint sand og blåt vand  er blot et hjørne væk. Morgenbadeture eller vinterbadning bliver en del af din daglige rytme.
 
Indenfor venter en arkitektonisk pragt, hvor hver detalje taler om luksus og kvalitet. Lyse lamelplankegulve, klinker og mikrocementgulve ledsages af gulvvarme, og de fuldspartlede gipslofter og de store vinduespartier bringer lys og varme ind i hvert hjørne.
 
Børneafdelingen byder på store værelser og et alrum/aktivitetsrum, et kreativt rum til sjov og leg. Det luksuriøse badeværelser lokker med Rainshower i brusenichen. Skydedørene fører ind til en drøm af en spisestue/alrum med ekstra loftshøjde, et stort skydedørsparti og gulv-til-loft-vinduer. Dette rum bliver et naturligt centrum for familie og venner. Det elegante HTH køkken i sortbejdset eg, med granit bordplade og Quooker, er en kulinarisk legeplads. Et flot vinrum bag en New Yorker dør opfylder vinelskerens drømme. I åben forbindelse med spisestue/alrum ligger den rummelige opholdsstue med naturgaspejs og skydedørsparti mod haven. Forældreafdelingen byder på et lækkert soveværelse og eget luksuriøst badeværelse med dobbelt bruseniche og Rainshower.
 
Dette er ikke blot et hjem; det er en æstetisk oplevelse, en oase af moderne kunst og komfort, hvor kubistisk arkitektur smelter sammen med strandens ro. Lad din mavefornemmelse guide dig til denne liebhaverejendom, hvor drømme tager form.

Uglevej 1, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning