150 m2 nyistandsat fuldmuret strandvilla i 2. række fra vandet
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Østre Grænsevej 47, 2680 Solrød Strand

Livskvalitet i 2. række

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.995.000
5.334
150 m2
5
576 m2
2
1986
17940000457
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Lad dig indfange af den fuldmurede, rustikke og og charmerende strandvilla i fiskerhus-stil, der byder på en unik oplevelse i et helt særligt nabolag. Dette hjem, beliggende 2 række til Stauningsø og Køge Bugt er en sand perle ved vandets kant. 
 
På denne skønne naturgrund kan du lade dig forføre af de smukke gamle træer, solrige terrasser og den direkte adgang til standen. 
 
Strandvillaen  er omhyggeligt renoveret og istandsat i  2019 og 2023. Du vil blive mødt af et smukt lysindfald og en autentisk og charmerende atmosfære. Synlige bjælker og fritliggende bjælkekonstruktioner på 1. Sal tilføjer et rustikt og nordisk præg til rummene. 
 
Et førsteklasses spisestue/alrum med smukke sildebensparketgulv og franske glasdøre, som skaber en indbydende atmosfære. Det moderne og stilfulde køkken bliver samlingspunktet for hele familien. Her kan du lave lækre måltider og skabe uforglemmelige øjeblikke. 2 rummelige lyse værelser, der har direkte adgang til haven. Lyst og moderne badeværelse med rainshower  samt et bryggers. En rustik trappe fører dig op til en vinkelstue, hvor en muret pejs skaber varme og hygge. Gennem de franske glasdøre åbner sig en balkon med en fortryllende udsigt over naturen, stranden og vandet - et udsyn, der vækker ens sjæl til live.  Stort soveværelse med . en hyggelig hems med udsigt. Endelig et lyst og moderne badeværelse med badekar og rainshower, som tilføjer en luksuriøs touchdown til hverdagen. 
 
Lad dig forføre af dens rustikke charme og unikke beliggenhed. Her kan du finde en dyb forbindelse til stedet og mærke en indre mavefornemmelse af ro og tilfredshed.

Østre Grænsevej 47, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning