146 m2 ny Lind & Risør komfort og udsigt i 2 plan fra 2019 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Gængehaven 75, 2690 Karlslunde

Kubistisk harmoni mellem hjem og natur

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
146 m2
5
161 m2
2
2019
17940000458
A2020
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i en verden af kubistisk skønhed og fascination, hvor dette unikke enderækkehus indrammer en forbindelse mellem en bolig og den omgivende natur. Oplev et hjem, der er skabt til at omfavne dine drømme og åbne døren til dejlige naturoplevelser.  

Nyd de betagende omgivelser og den fine natur i Langagergård området, der omgiver dette enestående enderækkehus. Den hyggelige forhave, med sin dejlige terrasse, carport og udhus, er et ideelt sted at nyde skønne øjeblikke med familie og venner. Vestvendt terrasse indbyder til afslappende stunder i solnedgangens gyldne lys. Træd ud og opdag den harmoniske atmosfære, der kun findes i en så naturskøn beliggenhed.  

Dette næsten nye mesterværk, opført i 2019 af byggefirmaet Lind & Risør, imponerer med sin unikke kubistiske arkitektur og funktionalitet. Hver detalje er nøje udvalgt for at skabe en atmosfære af eksklusivitet og komfort. Takket være det avancerede BWT-blødgøringsanlæg, blødt og kalkfrit vand. Gør dig komfortabel med zonestyret gulvvarme og et ventilationssystem, der skaber en allergivenlig atmosfære med frisk luft og behagelig varme. De smukke plankegulve i børstet eg tilføjer en sublim elegance til hver eneste kvadratmeter. Et køkken der er flot og funktionelt, i hvidt design med sort granitbordplade smelter sammen i en harmonisk kontrast. Herfra kan du træde ud i forhaven samt opleve den åbne forbindelse til den skønne stue/spisestue. Med en flot akustikvæg og udgang til fliseterrasse og have, er dette et rum, der inviterer til hyggelige stunder og uforglemmelige øjeblikke. De to fine, lyse badeværelser er et kapitel for sig, med deres smukt murede brusenicher. De fire lyse og rummelige værelser tilbyder en behagelig atmosfære, og et af dem frister med en udgang til en udsigtsaltan, hvor du kan lade dine tanker flyde sammen med naturens skønhed.  

Beliggende i et fredelige naturskønne Langagergård, er dette hjem omgivet af stier, der fører dig til indkøbsmuligheder og S-tog. Børneinstitutioner og skole ligger inden for gåafstand, hvilket gør det til det ideelle hjem for en familie.  

Denne vedligeholdelsesfrie bolig byder på en uforglemmelig udsigt og enestående skønhed i utroligt smukke rammer. Alt er klart til, at du kan flytte ind og nyde mavefornemmelsen af at være hjemme, hvor komfort og naturlig skønhed forenes i en harmonisk melodi.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning