Hvor små og store fødder finder deres plads
Erhverv / Bolig
+ -

Storeholm 44, 2670 Greve

Hvor små og store fødder finder deres plads

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
133 m2
4
840 m2
1
1973
17940000470
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

På den rolige og eftertragtede Storeholm folder denne 1 plans ejendom sig ud, hvor små og store fødder får plads til at skabe deres drømmehjem. Velholdt charme og en indbydende atmosfære omfavner denne skønne ejendom i Nældebjergkvarteret – en børnevenlig oase på en stille, lukket villavej.
 
Haven omkring ejendommen er prydet af høje træer og frodig beplantning. Den store, overdækkede terrasse med en indbygget udendørspejs tilføjer et hyggeligt element til de varme sommeraftener. Terrassen omkranser huset og giver rigeligt med plads til familiesammenkomster og vennebesøg – en solbeskinnet oase til enhver anledning.
 
Ejendommen bærer arkitekten Kurt Neumanns signatur, der balancerer på linjen mellem tidløs charme og moderne komfort. Her findes lyse fyldningsdøre, egeparketgulve og trælofter, der oser af elegance og historiens vingesus. I det lyse køkken, hjertet af hjemmet, finder du en indbydende spiseplads, mens de store vinduespartier i opholdsstuen maler rummet med naturligt lys. Mulighederne er mange, og et ekstra værelse til kreativitet eller kontor er nemt realiserbart. De lyse værelser fortæller historier om familieliv og drømme. Et moderniseret flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et gæstetoilet fuldender boligens funktionalitet.Velkommen til Storeholm, hvor hvor små og store fødder finder deres plads.
 
Denne ejendom inviterer dig til at skabe din egen historie i et hjem, hvor hjertet følger mavefornemmelsen af ægte hjemlighed.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning