Livet i Greves hjerte med udsigt
Erhverv / Bolig
+ -

Søagerparken 1, 2. 10., 2670 Greve

Livet i Greves hjerte med udsigt

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
52 m2
2
1
1972
17940000489
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Drøm dig væk til i denne  fine lejlighed,  der præsenterer en harmonisk fusion af modernitet og beliggenhedens fortræffeligheder midt i Greves pulserende hjerte.  
 
På anden sal i en velfungerende ejerforening åbner døren til et hjem, der oser af omsorg og velholdthed. Elevatoren fører dig til din dør, og du mærker med det samme, at dette er et sted, hvor livet kan udfolde sig på smukkeste vis. Ejendommens fællesskab omfavner dig med selskabslokale, cykelkælder og diverse hobbyrum – alt tilrettelagt for dit velvære. Den overdækkede svalegang foran lejligheden bliver en forlænget del af dit hjem, en plads hvor du kan nyde udsigten og føle byens puls.
 
Opdateringer inden for det sidste årti har løftet lejligheden til nutidens standard, og det er tydeligt, at der er lagt vægt på hver eneste detalje. Fjernvarme sørger for behagelige temperaturer, mens fuldspartlede gipslofter med indbyggede LED-spotlys giver stemningsfuld belysning. De lyse lamelplankegulve binder rummene sammen i en fin helhed.
 
Din rejse begynder  i entréen, der byder dig velkommen med klinkegulvet og en praktisk garderobe. Lyset strømmer ind i spise- og opholdsstuen, der er en åben invitation til hyggelige stunder. De store vinduespartier og glasdøren giver en følelse af frihed, og den vestvendte altan er et fristed med udsigt ud over Greve. Det moderniserede badeværelse er en oase af velvære med sin glasbruser, håndklædevarmer,skabsintegrerede vask samt vaskesøjle. HTH køkken i hvid højglans med komplette hvidevarer og skydedør til soveværelset som inviterer til ro og fordybelse, hvor drømme får plads til at blomstre.
 
Tag del i livet i hjertet af Greve, hvor den betagende udsigt bliver en del af din hverdag. Denne moderne lejlighed inviterer dig til at omfavne en unik livsstil med en smuk baggrund.
 
Lejligheden er ikke blot et sted at bo, men et sted hvor du kan leve livet i fulde drag. Et ærligt udtryk for en enkel tilværelse med alt, hvad du behøver. En venlig gestus til førstegangskøbere eller dem, der ønsker en nemmere hverdag uden at gå på kompromis med livskvaliteten. Med en indbydende dør, der åbner sig for dig, kan du starte din næste livsfase med en varm mavefornemmelse.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning