Havudsigt og drømmeliv - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Niels Bruunsvej 6+8, 2670 Greve

Havudsigt og drømmeliv

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
10.645.000
5.116
183 m2
5
788 m2
2
1922
17940000521
F

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Forestil dig at vågne op til lyden af bølger og en havudsigt, der strækker sig mod horisonten. På denne enestående beliggenhed, direkte ved vandet, finder du et hjem med uendelige muligheder. Her kan du skabe dit drømmeliv. 
 
Imponerende og helt unik stor naturgrund, der strækker sig helt ned til strandkanten. Her kan du opleve solopgangen over vandet og finde ro blandt den gamle, flotte beplantning. Dette sted er et sandt paradis for naturelskere, der værdsætter livet tæt på vandet.  Det er det perfekte sted for morgenfriske svømmeture om sommeren og forfriskende dyk i vintermånederne, hvor naturens ro giver en unik oplevelse.
 
Denne ejendom byder på en spændende mulighed: at vække nyt liv i et velholdt hus eller forvandle grunden til et hjem af dine drømme. Hver krog af hjemmet fortæller en historie af potentiale og charme. Den unikke spisestue, med adgang til en stor opholdsstue med muret pejs og med glaspartier, der leder ud til en glasudestue, som åbner sig mod den rummelige grund. Det funktionelle køkken, det store soveværelse med adgang til udsigtsudestuen, og de to badeværelser - heraf det ene nyrenoveret - udgør hjemmets hjerte. Ovenpå venter en stor, lys etage med storslået udsigt over vandet, herunder et værelse med balkon, der tilbyder en betagende udsigt til havet.
 
Når du står her med udsigt over det endeløse hav, mærker du straks, at dette sted er mere end et hjem; det er en portal til et drømmeliv ved vandet, en mavefornemmelse af begyndelsen på et nyt kapitel.

Niels Bruunsvej 6+8, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning