340 m2 tidssvarende storfamilievilla ud til naturen - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Mejerivej 26, 2690 Karlslunde

En verden af forbløffende rummelighed

Åbent hus

Søndag den 26. maj
kl. 11:45

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.995.000
4.971
340 m2
8
1395 m2
1
1958
17940000523
C

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Når du udforsker denne enestående vinkelbyggede liebhaverejendom, der strækker sig over ikke mindre end 340 kvm. møder du en verden af forbløffende rummelighed. Her finder du en oase af muligheder, hvor drømme kan realiseres, og kreativitet blomstrer.
 
Med en naturskøn landlig beliggenhed, får du den perfekte ramme for et mangfoldigt liv. Ejendommen er omkranset af en smukt opvokset og ugeneret grund, med majestætiske træer og smuk beplantning, der inviterer til fordybelse og ro. Den solrige terrasse giver dig det ideelle sted til at nyde solens stråler og skabe uforglemmelige øjeblikke med dem, du holder af.En velplejet flot ejendom gennem moderniseret i 2006, hvor komfort og moderne elementer går hånd i hånd.
 
Gennemtænkte detaljer og materialer af høj kvalitet giver en følelse af elegance og funktionalitet.
 
Det store specialdesignede samtalekøkken fra Bo Seedorff Design, udstyret med komplette integrerede gastronomiske hvidevarer  bliver hjertet i hjemmet - et sted, hvor kulinariske eventyr og fællesskab smelter sammen. Den rummelige spisestue/alrum/stue  med lofter, der strækker sig til kippen, skaber den perfekte ramme for uforglemmelige stunder med familie og venner. En brændeovn spreder varme og hygge, mens store glaspartier inviterer naturens skønhed indenfor og skaber forbindelse til den indbydende terrasse. Det separate soveværelse og det stilfulde badeværelse giver en fornemmelse af luksus og velvære. Et stort nyt værelse  åbner op for utallige anvendelsesmuligheder, måske som et hjemmekontor eller en kreativ hule. Et meget stort bryggers med egen indgang inkluderer et integreret hobbyværksted eller krearum. Et gæste/børnebadeværelse med ovenlys og en rummelig muret bruseniche, samt en separat børneafdeling med 4 (oprindeligt 5) værelser og en stor stue/alrum/aktivitetsrum med glasparti og terrasseudgang, fuldender dette hjem med plads til leg, arbejde og kreativitet.
 
Træd ind i denne enestående ejendom, der vil vække en dyb mavefornemmelse af glæde og tilfredshed. Her kan du skabe den perfekte balance mellem bolig og erhverv og samle hele familien i harmoniske omgivelser.

Mejerivej 26, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning