Stranden kalder tæt på, villaens lysende elegance svarer - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Mønstedsvej 10, 2670 Greve

Stranden kalder tæt på, villaens lysende elegance svarer

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
223 m2
6
1017 m2
2
1942
17940000525
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

I hjertet af et eftertragtet kvarter, hvor strandens beroligende nærhed kalder blot en kort spadseretur væk, står denne ejendom – en tidssvarende skønhed på 223 kvm.
 
Terrassen prydes af flotte fliser og elegant rådhusbelægning, mens den ugenerede have byder på høje træer, smuk beplantning og et charmerende drivhus. En praktisk dobbelt carport fuldender udeområdet.
 
Du bliver mødt af den elegante kombination af hvide filsede ydermure og raffinerede palævinduer, der straks giver et præg af klasse. Indenfor udfolder en verden af komfort og stil sig: zonestyret gulvvarme i hele stueetagen, lyse parketgulve og fine klinker, der alle sammen skaber en atmosfære af varme og indbydende venlighed.
 
Den generøse entré er hjem for en klassisk hvid halvsvingstrappe, der leder op til første sal, om er blevet total renoveret i 2019. Heroppe bliver du mødt af en storslået fransk altan, der byder på udsigt og morgenens første lys. Dertil kommer et moderne badeværelse,  der giver en følelse af luksus hver eneste dag. Tilbage i stueetagen, en drømmende opholdsstue med franske døre til terrassen, og et samtalekøkken i skinnende hvid højglans, der inspirerer til kulinariske oplevelser. Et ekstra værelse tilbyder fleksibilitet som kontor eller gæsteværelse. Og for de rolige øjeblikke? Et stilfuldt badeværelse komplet med et indbydende badekar.
 
Dette hjem er ikke bare et sted at bo, men et sted at føle, opleve og elske. Og som stranden kalder tæt på, svarer villaens lysende elegance. Her er mavefornemmelsen altid i centrum.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning