Stranden kalder tæt på, villaens lysende elegance svarer
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Mønstedsvej 10, 2670 Greve

Stranden kalder tæt på, villaens lysende elegance svarer

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
4.104
223 m2
6
1017 m2
2
1942
17940000525
C

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

I hjertet af et eftertragtet kvarter, hvor strandens beroligende nærhed kalder blot en kort spadseretur væk, står denne ejendom – en tidssvarende skønhed på 223 kvm.
 
Terrassen prydes af flotte fliser og elegant rådhusbelægning, mens den ugenerede have byder på høje træer, smuk beplantning og et charmerende drivhus. En praktisk dobbelt carport fuldender udeområdet.
 
Du bliver mødt af den elegante kombination af hvide filsede ydermure og raffinerede palævinduer, der straks giver et præg af klasse. Indenfor udfolder en verden af komfort og stil sig: zonestyret gulvvarme i hele stueetagen, lyse parketgulve og fine klinker, der alle sammen skaber en atmosfære af varme og indbydende venlighed.
 
Den generøse entré er hjem for en klassisk hvid halvsvingstrappe, der leder op til første sal, om er blevet total renoveret i 2019. Heroppe bliver du mødt af en storslået fransk altan, der byder på udsigt og morgenens første lys. Dertil kommer et moderne badeværelse,  der giver en følelse af luksus hver eneste dag. Tilbage i stueetagen, en drømmende opholdsstue med franske døre til terrassen, og et samtalekøkken i skinnende hvid højglans, der inspirerer til kulinariske oplevelser. Et ekstra værelse tilbyder fleksibilitet som kontor eller gæsteværelse. Og for de rolige øjeblikke? Et stilfuldt badeværelse komplet med et indbydende badekar.
 
Dette hjem er ikke bare et sted at bo, men et sted at føle, opleve og elske. Og som stranden kalder tæt på, svarer villaens lysende elegance. Her er mavefornemmelsen altid i centrum.

Mønstedsvej 10, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning