Lyset og rummet mødes i villakvartets hjerte
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Olsbækhøj 27, 2670 Greve

Lyset og rummet mødes i villakvarterets hjerte

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.995.000
4.456
165 m2
5
879 m2
1
1988
17940000531
D

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

I et lukket eftertragtet villakvarter, hvor stierne leder til hverdagens gøremål og naboens venlige nik, præsenterer en Lind & Risør-villa sig med stolthed. Med en kombination af moderne funktionalitet og klassisk elegance, lokker den med løfter om livskvalitet.
 
Udenfor byder en japansk inspireret have på ro og æstetik. Frugttræernes skygge og den kærtegnende græsplæne står i smuk kontrast til den nyintegrerede udestue, hvor skydedørene blidt åbner op til træ- og fliseterrassen. Solskinnet kærtegner stedet, og en dobbeltcarport venter tålmodigt på familiens komme og gå.
 
Indenfor finder man et miljø, hvor hver detalje er tænkt igennem. Hjemmets hjerte, det veludstyrede flotte store lyse Invita køkken/alrum, summer af liv. Stuen, beriget af den charmerende glaskarnap, inviterer til samvær. Elegante parketgulve strækker sig igennem boligen, komplementeret af smukt hvidpigmenterede vægge. Og for dig, der søger privatlivets fred, lokker boligen med en velplanlagt forældreafdeling: et generøst soveværelse med skabsvæg og et tilhørende hvidt flisebadeværelse. Børnene kan glæde sig over en separat afdeling med to skabsberigede værelser og et badeværelse, hvor lyset danse på badekarets kant. Til sidst, for de arbejdsomme, et ekstra værelse, der kan omdannes til et fredeligt hjemmekontor.
 
Her, i denne villa, mødes lyset og rummet i hjertet af hjemmet, og giver den mavefornemmelse, hvor alt bare føles rigtigt

Olsbækhøj 27, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning