117 m2 velholdt Johan Christensen etplansvilla
Erhverv / Bolig
+ -

Kirsebærhaven 20, 2680 Solrød Strand

Lyst, hvidt og venligt

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
117 m2

806 m2
1
1967
17940000544
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

I dette skønne hjem, hvor lyset danser og atmosfæren er indhyllet i hvid elegance, præsenterer vi stolt en veldisponeret Johan Christensen villa. Lyst, hvidt og venligt definerer dette hjem, hvor hver eneste detalje er nøje udvalgt for at skabe en funktionel og indbydende atmosfære.
 
Grunden fremhæves af smukke beplantninger og majestætiske gamle træer, der omkranser det med en følelse af ro og privatliv. Omgivet af naturens pragt, er du her fuldstændig afskærmet fra omverdenen. Bilen finder sin plads under carportens beskyttende tag, mens den rummelige og solrige fliseterrasse med delvis overdækning inviterer til sommerlige stunder.
 
Denne bolig har gennemgået løbende moderniseringer, hvilket sikrer komfort og tidssvarende faciliteter. Energirigtig fjernvarme og stilfulde hvide fyldningsdøre er blot nogle af de moderne elementer, der er blevet implementeret. Boligens indretning er både velovervejet og smart, og fra samtlige værelser er der direkte adgang til den dejlige have. Flisebadeværelset med gulvvarme, byder på et glasbrusehjørne samt en elegant HTH-indbygget vask. Det flotte hvide højglans HTH spisekøkken er et sandt omdrejningspunkt, hvor store vinduer lader lyset strømme ind og skaber en indbydende atmosfære. Her kan familien samles til hverdagens måltider, og når gæsterne kommer, er der rigeligt med plads i den rummelige lyse spise- og opholdsstue.
 
Denne bolig er en sand perle af funktionalitet. Hvert hjørne er omhyggeligt tænkt igennem, og resultatet er en velholdt lys ejendom, der indbyder til at flytte direkte ind. Her kan du lade din mavefornemmelse guide dig ind i et hjem, hvor moderne og indbydende rammer forenes på fineste vis.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning