Godt, småt og livsfuldt - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Vejlebrovej 78, 1. mf., 2635 Ishøj

Godt, småt og livsfuldt

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
35 m2
1
1
1970
17940000565
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

I hjertet af byen, tæt på stationen og det pulserende centrum, gemmer der sig en fin lille lejlighed, der byder på mere, end det øjet umiddelbart ser. Velkommen til denne komplet nyistandsatte 1-værelses studielejlighed, der byder på en levestil, der er perfekt til en studerende, en førstegangskøber eller enhver, der søger den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed. Det er godt, småt og livsfuldt.
 
Når du træder ind, vil du straks bemærke den omhyggelige opmærksomhed på detaljer. De splinternye lavenergivinduer fylder rummet med naturligt lys, og det åbne koncept forbinder stuen og køkkenet, hvilket skaber en følelse af rummelighed.
 
Indtræd i en lejlighed, hvor hver en kvadratmeter er designet til effektivitet og elegance. Indbyggede skabe med skydelåger skaber diskret opbevaring, mens det moderniserede badeværelse med muret bruseniche og integreret vask udstråler stil og funktionalitet. Stuen badet i naturligt lys bliver centrum for dine oplevelser. Det nye  hvide HTH-køkken smelter sømløst sammen med rummet, og den tilstødende altan inviterer dig til at nyde øjeblikket udendørs. Skydevinduet på altanen giver mulighed for at bringe naturen ind i dit hjem, mens du bevarer din intimitet. Her kan du kan nyde morgenkaffen eller en aften med stjerneskud. Denne lejlighed er en manifestation af praktisk design og moderne bekvemmeligheder.
 
Her skal du blot medbringe dine ideer og personlige præg. Denne lejlighed er mere end blot en bolig; det er starten på din fremtidige historie, hvor komfort, bekvemmelighed og livsfuldhed mødes i perfekt harmoni, og hvor hver dag giver dig den rette mavefornemmelse.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning