Nyt og skinnende, som taget direkte fra et boligblad
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Olsbækhave 13, 2670 Greve

Nyt og skinnende, som taget direkte fra et boligblad

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
3.495.000
2.804
100 m2
4
132 m2
2
1995
17940000570
B

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver, Vurderingsspecialist for Totalkredit

BOLIGBESKRIVELSE

Sch... sig det ikke til nogen, men hemmeligheder er skabt for at blive delt, især når de er så betagende som dette enderækkehus. Blandt bebyggelsens juveler skinner denne bolig klarest. Komplet istandsat, der synes at være taget direkte fra sidste måneds boligreportage.
 
Dine skridt vil mødes af de flotte rådhusfliser i både forhaven og baghaven. Forestil dig morgenkaffen i den indbydende forhave, hvor morgensolens kys vækker dagen. Og når dagen bøjer sig mod aften, vil den afskærmede baghave bade i et gyldent lys, der inviterer til afslapning. Selve haven, den ligger op ad et grønt åndehul, hvor naturens ro siver ind. Og som en del af den  lille bebyggelse får du adgang til et fælleshus og festlokaler, ideelt for selskabelige stunder.
 
Indenfor venter rene linjer, nye indvendige hvide døre, og elegante sildebensgulve der strækker sig gennem alle rum. Øjnene vil blive draget opad mod de fuldspartlede gipslofter, hvor LED spots skaber atmosfære. Det skønne lysindfald fra karnappen forgylder den store vinkelstue, der byder velkommen med åbne arme. Et køkken designet til dem med sans for detaljen; nye hvide fronter, flotte fliser og en mørk bordplade, der fuldender det tidløse design. Badeværelserne? De udstråler ren luksus med deres flotte klinker og moderne indretning. Ovenpå, hvor ovenlysvinduerne byder solens stråler indenfor, finder du værelserne; det ene er dag indrettet, som en hyldest til luksus som et walk-in værelse, de andre - et sted for ro og fordybelse.
 
Og denne følelse, denne mavefornemmelse af hjem, er hvad denne ejendom giver. Det er ikke bare et hus, det er et billede taget direkte fra drømmens boligblad.

Olsbækhave 13, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning