Smuk livsstil en spadseretur fra havet
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Søndre Strandvej 3, 2680 Solrød Strand

Smuk livsstil en spadseretur fra havet

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.895.000
5.715
204 m2
6
1076 m2
2
1964
17940000597
D

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Forestil dig et hjem, hvor moderne luksus og nærhed til naturen smelter sammen og skaber et hjem, hvor store tanker og små fødder har plads til at udfolde sig. Denne nyligt moderniserede strandvilla, strategisk placeret en rolig spadseretur fra strandens bløde bølger og Staunings Ø´s fredelige natur, indbyder til præcis dette. 
 
I haven udfolder en harmoni af terrasser sig, hvor et hyggeligt loungeområde med en Morsø grillpejs indbyder til varme sommeraftener, og den charmerende pavillon kalder på afslapning og fælles hyggestunder under åben himmel. Leg og spil finder plads på den veltrimmede græsplæne, mens en smuk lukket forhave byder velkommen med murede søjler og elegant plankeværk. Det helårsisoleret anneks med egen indgang udvider hjemmets potentiale, perfekt til kreative projekter eller som en privat retræte.
 
Du bliver mødt af et hjem, der emmer af en smuk livsstil med massive egetræsplankegulve og masser af plads til livets udfoldelse. Samtalekøkkenet, klædt i lysegrå nuancer og med en smuk naturstensvæg, danner den perfekte ramme for familiens samlinger omkring rummelig langbord, der lægger op til middage og mindeværdige stunder. Den væghængte elpejs tilføjer en moderne twist til de klassiske omgivelser.  Dobbelte franske døre til 2 stuer ensuite, som indbyder til afslapning. Her, foran brændeovnens knitrende ild, danser skyggerne over de synlige loftbjælker, mens den anden stue, med sit loft til kip, bader i dagslys og tilbyder uhindret udsyn til den haven. Det luksuriøse forældresoveværelse oser af afslappet elegance med sin flotte naturstensvæg. Rummet fuldendes af et generøst walk-in-closet og et badeværelse i New Yorker-stil, der byder på skarpe linjer og en glasbruseniche. Første salen udfolder sig i en strøm af lys og luftighed, med lofter, der rejser sig til kip igennem rummene, og vinduer, som lader dagslyset strømme frit ind og skabe en følelse af ubegrænset rummelighed.
 
Denne bolig er indbegrebet af en smuk livsstil, kun en spadseretur fra havets sus og Staunings Ø´s stilhed - en ren mavefornemmelse af harmoni.

Søndre Strandvej 3, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning