184 m2 vinkelbygget strandvilla med swimmingpool
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Casa Sanavej 5, 2690 Karlslunde

Saltvand for enden af vejen, poolvand i haven

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.495.000
5.253
154 m2
6
1080 m2
1
1962
17940000600
D

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Dobbelt vinkelbygget strandvilla, beliggende kun 100 meter fra kysten, hvor den forfriskende havbrise og morgensolens første lys skaber en atmosfære, der er svær at modstå. Med velholdte rammer og nøje udvalgte detaljer, lover denne ejendom en høj standard i alle rum.
 
En indkørsel i chaussésten fører dig ind i denne villa. her vil den overdækkede hyggelige og ikke mindst solrige fliseterrasse, skærmet af et flot glas pagodetag, byder på mange skønne stunder. Den solopvarmede glasfiberpool står klar til leg, afslapning og forfriskning. Og for enden af vejen, ligger stranden med sit børnevenlige sand og friske saltvand. 
 
Indenfor åbner huset sig med en rummelig vinkel spise- og opholdsstue, der hurtigt bliver familiens samlingspunkt. De rå murstensvægge og vinduer mod loftet skaber en unik dynamik i rummet, og biblioteksnichen lover ro til læsning eller arbejde.  Det lyse køkken komplimenterer med god skabsplads og strømmer naturligt ind i spiseafdelingen. Forældresoveværelset, en helligdom i sig selv, har direkte udgang til terrassen og et tilstødende moderne badeværelse med gulvvarme, hjørnespa og muret bruseniche. Børneværelserne er også velsignet med et  badeværelse med gulvvarme og glasbruseniche. Biblioteksnichen lover ro til læsning eller arbejde. I den integrerede udestue, hvor brændeovnen spreder varme og hygge, bliver grænserne mellem inde og ude udvisket.
 
Saltvand for enden af vejen, poolvand i haven; her vil din mavefornemmelse bekræfte, at du har fundet et sandt paradis ved vandet.

Casa Sanavej 5, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning