Plads til livet og lyset
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Mønstedsvej 16A, 2670 Greve

Plads til livet og lyset

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
4.750.000
3.496
140 m2
4
788 m2
1
1964
17940000602
D

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Partner Køge Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

I et stille og børnevenligt kvarter folder denne moderne, vinkelbyggede ejendom sig ud. Her, i dette vidunderlige hjem, finder du ikke blot rum til livet, men også en overflod af naturligt lys, der filtrerer ind gennem de generøse ovenlysvinduer og omslutter dig i varm velvære.
 
Denne bolig er en oase af fred og privatliv, hvilket forstærkes af den frodige, velplejede have, som omgiver den. Her er skabt et legeparadis/legehus til børnene og en skøn stor terrasse, hvor solens stråler kan nydes. Udhuset, tidligere en garage, samt carporten giver rigelig plads til opbevaring og parkering. Den nærliggende strand, kun få minutters gang væk, her finder du fint lavvande og en indbydende sandstrande, måske til svømmeture året rundt?
 
Ejendommen har gennemgået en omfattende modernisering og udvidelse, hvilket har resulteret i et hjem, der emmer af velholdt elegance og moderne komfort. En rummelig indgangsfoyer med  smarte skydedøre til garderoben byder velkommen til gæster. Børneområdet indeholder to charmerende værelser, begge med ovenlys og et fint badeværelse med en generøs muret bruseniche. Hjertet i hjemmet er det store, hvide spisekøkken/alrum, oplyst af et imponerende ovenlys, der skaber en skøn atmosfære. Stuen er en lysfyldt oase med en hyggelig brændeovn, hvor solens stråler smukt danser ind gennem to ovenlysvinduer og omfavner rummet. Glaskarnappen giver en betagende udsigt til haven. Forældreafdelingen med  en vægfuld af skabsplads og adgang til et moderne badeværelse med gulvvarme og en elegant, indbygget hjørnebruseniche.
 
Her er plads til livet og lyset og når du træder ind, vil du føle den uovertrufne mavefornemmelse af ro og glæde, som kun dette hjem kan fremkalde.

Mønstedsvej 16A, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning