Hvor livsstil, lys og luksus forenes - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Karlstrup Mose Allé 12, Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Hvor livsstil, lys og luksus forenes

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
161 m2
6
874 m2
1
2012
17940000612
A2010
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Luksus, højdesign og livsstil smelter sammen i perfekt harmoni. Denne strømlinede ejendom, opført af Eurodan, byder på en oplevelse ud over det sædvanlige.
 
Ejendommen omfatter ikke blot en velanlagt have, men også en enestående integreret udestue/orangeri, som forvandler hverdagen til ren poesi. På den solrige fliseterrasse med læhegn, samles familien, og græsplænen indbyder til leg og boldspil for både små og store. Den store garage, som er en naturlig forlængelse af huset, giver direkte adgang til bryggerset, hvilket tilfører praktisk elegance. Placeret i det eftertragtede og børnevenlige kvarter, Karlstrup Strand, er der kun en kort gåtur til Trylleskoven og den indbydende badestrand med krystalklart vand. 
 
Boligens indendørs præsentation er en sand oplevelse med smukke, lyse lamelparketgulve og flotte klinkegulve alle med gulvvarme samt et ventilationsanlæg, som sørger for et allergivenligt indeklima. Fuldspartlede gipslofter med indbyggede LED-spots bidrager til den naturlige lyseffekt i hele huset. De store vinduespartier giver en følelse af luksuriøs rummelighed og lys. Hjertet af boligen er det rummelige unikke køkken/alrum, der smelter sammen med opholdsstuen. Her breder loftet sig op til kip, og ovenlysvinduer bringer ekstra naturligt lys ned over spisebordet. Køkkenet er en æstetisk hyldest til den klassiske stil med hvide højglanslakerede elementer fra Designa, der mødes elegant af sort skabsvæg. Køkkenøen indbyder til hyggelige stunder med plads til barstole. Opholdsstuen følger trop med loft til kip, store glaspartier og adgang til den smukt integrerede udestue/orangeri, som forlænger fornøjelsen af årstiderne. Forældreafdelingen imponerer med en walk-through-closet og eget badeværelse. Både du og børnene kan nyde godt af de luksuriøse faciliteter på to badeværelser, der matcher resten af boligen i både elegance og funktionalitet.
 
Din mavefornemmelse vil straks bekræfte at denne bolig er en hyldest til lys, luksus og livsstil.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning