17940000639 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Jens Nielsens Vej 5, 2690 Karlslunde

Hvor lysets essens møder rummelighed

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.695.000
3.953
186 m2
6
884 m2
1
1962
17940000639
C

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

I hjertet af Ræveholmskvarteret, hvor rolige villaveje og nærheden til naturens vidundere danner rammen, finder du en bolig. En bolig der med sine ovenlysvinduer og store glaspartier indfanger essensen af lys og rummelighed. 186 kvadratmeter opført i en vinkelkonstruktion. Ejendommen har siden sin tilbygning i 2017 gennemgået en fuldstændig forvandling, hvor hver en detalje er nøje overvejet og udført med præcision. 
 
Ved første øjekast fanger et kroget flot birketræ i forhaven blikket, og inviterer indenfor til en verden, hvor hver detalje er tænkt ind i helheden. Morgensolens stråler finder vej til en indbydende terrasse, mens en praktisk carport står klar til familiens behov. Ejendommens udendørsarealer byder på velanlagte terrasser, hvoraf en stor terrasse, beskyttet af en læmur  inviterer til afslappede øjeblikke i harmoni med omgivelserne. Endnu en terrasse, denne er gemt under tagets fremspring. 
 
De hvide pudsede facader står i harmonisk samspil med de sorte betontagsten, mens de hvide, tværsprossede lavenergivinduer tilføjer et klassisk touch, der fuldender hjemmets lyse og indbydende æstetik. Samtalekøkkenet, udført i en moderne stil af HTH i en flot grå nuance, er hjertet i hjemmet. Køkkenet flyder ubesværet sammen med spiseområdet og alrummet og skaber en god ramme for familieliv og samvær. Her kaster de store glaspartier i både spiseområdet og stuen lys ind fra alle vinkler. Dette forstærkes af stuen, der åbner sig op mod himlen med sit loft til kip og indbyggede ovenlysvinduer. Tilsammen bringer disse elementer en følelse af åbenhed og rummelighed ind i hvert hjørne.  Boligen rummer fire gode værelser. Et separat forældresoveværelse, der ikke kun byder på direkte adgang til haven, men også imponerer med ovenlys og loft til kip, hvilket skaber en luftig og åben atmosfære. Dette soveværelse er yderligere udstyret med et privat badeværelse, der indeholder en generøs dobbelt bruser, der fuldender følelsen af luksus og komfort. Et yderligere badeværelse, nyligt renoveret i 2023, stråler af friskhed og stil, mens et rummeligt bryggers med udgang til forhaven bringer praktisk funktionalitet ind i hjemmet. 
 
Her hvor lysets essens møder rummelighed, er scenen sat for et liv i harmoni og balance. Lad din mavefornemmelse guide dig hjem til Ræveholmskvarteret..

Jens Nielsens Vej 5, 2690 Karlslunde

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning