49 m2 sommerhusidyl i 1. række til vandet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Strandvejen 213, 4600 Køge

Et hjem ved vandets kys

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Fritidsbolig
49 m2
2
m2
1
1929
25000000058
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Træd ind i dette betagende sommerhus ved vandets kant, hvor drømme bliver til virkelighed. Dette lykkefyldte sommerhus omfavner dig med sin enestående charme og en beliggenhed, der vækker længslen efter at leve i harmoni med naturen. Det sorte træhus med hvide sprossede vinduer står som et æstetisk vidnesbyrd om fortidens elegance og nutidens eventyr.  
 
Opført i 1929, er dette hus fyldt med historie og charme, der bringer en tidløs glæde til sjælen. Det er som at træde ind i en anden verden, hvor tid og bekymringer forsvinder, og kun fred og ro hersker. Den solrige træterrasse, der omslutter huset på to sider, indbyder til afslappende stunder og sanselige øjeblikke med udsigt over det glitrende vand. Træernes skyggefulde dans på den opvoksede naturgrund skaber en unik atmosfære, der vækker lykke i hjertet.
 
Indenfor byder dette charmerende træhus dig velkommen med hvide termovinduer, der lader lyset strømme ind og hvid malede lofter, der skaber en følelse af hygge og varme. Høje vægpaneler og plankegulve tilføjer en ekstra dimension af hygge og autenticitet. Alt er nøje udvalgt for at skabe et rum, hvor hver detalje afspejler en drømmende æstetik.  
 
Dette hjem byder på en oplevelse, der stimulerer alle sanser. Det nyere hvide landkøkken, med sin svævende hylde og franske dør til morgenterrassen, er som et maleri, der vækker appetitten og inviterer til stunder af morgenlykke. Fra køkkenet fører spisestuen dig ind i et lyst og indbydende rum, hvor lyset danser og vækker en følelse af glæde. Stuen, med sine vinduer og glasdør, forbinder indendørs og udendørs i en magisk forening, hvor solens stråler og brusende bølger bliver dine trofaste følgesvende. Den charmerende brændeovn spreder varme og en hyggelig atmosfære, der får dig til at længes efter stille aftener fyldt med lykke og fællesskab.  

Ejendommens beliggenhed i et eftertragtet sommerhusområde nær Køge, som er ejet af Vallø Stift og som er udlejet på langtidskontrakt forstærker oplevelsen af at leve i paradis. Gåafstand til den hyggelige Køge by åbner op for en verden af shopping, caféer, restauranter og et pulserende byliv. Samtidig kan du vende tilbage til dit eget lille hjørne af idyl, hvor roen og havetmagi venter på dig.
 
Fra den fortryllende 180 graders havudsigt til den følelse af harmoni, der omslutter hver eneste centimeter, vil dette sommerhus give dig en mavefornemmelse af lykke og tilfredshed.  
Tag imod denne sjældne mulighed for at eje en perle ved vandets kys. Træd ind i dette sommerhusidyl, hvor enestående skønhed og en følelse af eventyr venter på dig.

Ejendomsmægler, MDE & valuation BA / Diplomvaluar
Henrik Kjeldskov

GREVE

Hundige Strandvej 218, 2670 Greve
Tlf. 4390 0002 • greve@kjeldskov.dk

KØGE

Strandvejen 1, 4600 Køge
Tlf. 5665 0001 • koege@kjeldskov.dk

SOLRØD

Solrød Strandvej 65, 2680 Solrød
Tlf. 5614 0003 • solroed@kjeldskov.dk

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning