100 m2 komplet nyrenoveret lokalhistorie lige midt i Køge
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Brogade 8B, 1., 4600 Køge

Eksklusiv pragt i historiske rammer

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
5.495.000
2.167
100 m2
3
1
1900
25000000075
C

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Salg & vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Enestående liebhaverlejlighed, der byder på en kombination af eksklusiv pragt og historiske rammer. Beliggende i en smuk og charmerende ejendom fra slutningen af 1800-tallet, er denne lejlighed blevet komplet nyrenoveret og istandsat i 2021/2022. Hver eneste detalje er blevet omhyggeligt udvalgt og gennemgået for at skabe en eksklusiv bolig, hvor moderne komfort møder historisk charme.
 
Historien er nærværende i hver eneste detalje af denne lejlighed. Ejendommen rummede Danmarks første elektricitetsværk i 1891, her bliver du mindet om fortidens betydning og charme. Porten til ejendommen, der fører ind til den lukkede og fine fælles gårdhave med oliventræer, fine krukker og et hyggeligt bord med stole, er fredet og vidner også om historiens nærvær..
 
Ved indtrædelsen bliver du mødt af en atmosfære af tidløs raffinement. De smukke hvidpigmenterede fyrretræsgulve strækker sig over hele lejligheden og skaber en varm og indbydende atmosfære. Sammen med den nye gulvvarme, elinstallationer og vægge har renoveringen skabt en perfekt harmoni mellem det historiske og det moderne. Det nye badeværelse og køkken stråler af stil og eksklusivitet. Det sorte Aubo samtalekøkken med sin imponerende køkkenø og udgang til altan er en sand fornøjelse for enhver madelsker. I åben forbindelse med køkkenet finder du den skønne og lyse stue, der byder på en fransk altan og vinduer fra gulv til loft, der giver en fantastisk udsigt til Brogade og bringer naturligt lys ind i rummet.
Denne liebhaverlejlighed er en eksklusiv pragt i historiske rammer, hvor moderne luksus og historisk charme smelter sammen på en enestående måde. Giv efter for mavefornemmelsen og lad dig indfange af denne ekstraordinære liebhaverlejlighed.
 
NB! Bemærk indgang fra Torvet via Åstræde på venstre hånd.

Brogade 8B, 1., 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning