174 m2 præsentabel landsbyvilla i 2 fulde plan
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Åshøjvej 22, 4600 Køge

Klassisk, smuk og nærhed til det hele

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.995.000
2.896
174 m2
3
803 m2
2
1947
25000000077
B

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Salg & vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Imponerende smuk liebhaverejendom, der oser af klassisk elegance og stil. Den er totalrenoveret og stråler af luksus og lækkerhed, De børnevenlige omgivelser og nærhed til det hele gør den til det ideelle hjem for din familie.
 
Den kuperede have med smukke træer og en ugenert fliseterrasse indbyder til afslapning og skaber en privat atmosfære. Med cykelstier, der snor sig gennem de skønne omgivelser, og et nærliggende busstoppested, er alt inden for rækkevidde. Du har er kun en kort cykeltur fra Hastrup, hvor skolens klokker ringer, butikkerne summer, og den lokale atmosfære omslutter dig.
 
Her får du en virkelig smuk ejendom, hvor klassisk elegance og moderne funktionalitet smelter sammen. Facaden, hvidpudset og elegant, møder et sort tegltag, og gennem palævinduerne strømmer lyset ind. Her får du en imponerende ejendom, hvor klassisk elegance og moderne funktionalitet forenes i harmoni. Facaden er hvidpudset, tegltaget er sort, og palævinduerne tilføjer det nyklassiske touch. Indendørs vil du blive mødt af en stor og lys spisestue/opholdsstue med smukke egeplankegulve, der tilføjer varme og karakter til rummet. De store glaskarnapper og franske døre åbner op for en betagende udsigt til terrassen og den frodige have. Det elegante og luksuriøse køkken  er en ægte hyldest til den klassiske stil, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Ejendommen byder desuden på to smukke og stilfulde badeværelser samt lyse og rummelige værelser. Denne ejendom byder også på et rummeligt og isoleret loftsrum, der giver masser af kreative muligheder. Udforsk dine passioner og lad din kreativitet flyde frit i dette inspirerende rum.
 
I denne klassiske og smukke ejendom med nærhed til alt og får du mavefornemmelsen af at være hjemme.

Åshøjvej 22, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning