Charmerende harmoni fra 1777 til nutiden
Erhverv / Bolig
+ -

Sejerøvej 9, 4600 Køge

Charmerende harmoni fra 1777 til nutiden

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
166 m2
5
971 m2
1
1777
25000000088
B
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Tag et skridt tilbage i tiden og træd ind i historien i denne bemærkelsesværdige ejendom, hvor væggene er stille vidner til livets mange begivenheder siden 1777, da denne unikke bolig blev grundlagt. Gennem omhyggelig ombygning i 2006 og ømt vedligeholdelse gennem årene fremstår den i dag som et sted, hvor fortidens sjæl og nutidens komfort smelter sammen i harmonisk enighed.
 
På en vidunderligt uforstyrret grund med æbletræer og grøn græsplæne, der indbyder til leg og boldspil, står også en rummelig solrig hyggelig fliseterrasse, omgivet af beskyttende læmure. Placeret for enden af en stille vej, tilbyder dette sted masser af fred og ro, selvom du kun er 3 km fra Køge Torv.
 
Facaden i klassisk hvid prydet med sorte malede “bindingsværksdetaljer” og de elegante, hvide termovinduer med tværsprosser, udsender en aura af autenticitet og charme. Med en energieffektiv luft-til-vand varmepumpe er ejendommen både et historisk vidnesbyrd og et moderne hjem.
 
Det indbydende  overdækkede indgangsparti, inviterer dig indenfor. I den store spise- og opholdsstue i vinkel mødes du af synlige loftsbjælker og en hjertevarmende, muret pejs med en pejseindsats, der spreder sin varme og stemning. Det veludstyrede køkken med hvide skabe indeholder også en charmerende muret niche til komfuret. Flere store værelser og et inspirerende aktivitetsrum til kreativ udfoldelse giver masser af plads. De to badeværelser med skræddersyede brusenicher, hvoraf det ene er direkte tilgængeligt fra forældresoveværelset, tilføjer en ekstra dimension af bekvemmelighed. Ejendommens rummelige loftetage med separat indgang giver rigeligt med opbevaringsplads til de sjældne skatte.
 
Dette hjem er mere end blot en bolig; det er en rejse gennem tid og en mavefornemmelse af, at dette er stedet, hvor du hører til. Her findes harmoni og charme, der strækker sig fra 1777 og ind i nutiden, en tidløs fortælling om et enestående hjem.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning