Livet ved Nissebjerget
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Gåsebanken 20B, 4681 Herfølge

Livet ved Nissebjerget

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
2.495.000
2.523
107 m2
4
350 m2
2
1985
25000000098
B

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Partner Køge Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

På den eftertragtede Gåsebanken udspiller sig en enestående fortælling om ro og harmoni. Her i Herfølge, hvor hverdagens travlhed finder et skønt modspil, introduceres et virkelig velholdt halvt dobbelthus, der bærer på historier om tryghed og godt naboskab.
 
Gåsebanken, vejen som grundejerforeningen med stolthed proklamerer som Herfølges allerbedste, er et hjertevarmt fællesskab. Vejen er ikke bare en vej, men en sti fyldt med naboer, der deler smil, gode stunder og årlige aktiviteter for alle aldre. Forestil dig muligheden for at dele dine dage med nisser, eller måske blot fornemmelsen af deres  nærvær. Nissebjerget/Holmebæk Parken er som en tæt nabo, et rekreativt paradis, der inviterer til årstidernes skiften i sin naturskønne pragt. 
 
Haven, der strækker sig over 350 kvm, er en lise for sjælen med flot opvokset beplantning, skønne frugttræer. Helt ugenert og meget solrig fliseterrasse i forbindelse med en stor indbygget udestue med brændeovn inviterer til mange hyggelige aftener.
 
Smukke lyse askeparketgulve, hvide fyldningsdøre, hvidpigmenterede trælofter gør huset lyst og venligt. Indretningen er velgennemtænkt, med en indbydende entre, veludstyret køkken i delvis åben forbindelse med den rummelige, lyse store stue. Gæstetoilet og flisebadeværelse på første sal bidrager til komforten, mens ovenlysvinduerne på 1. Salen spreder lys og indbydende atmosfære. Møblerbar repos giver rum til kreativitet eller samvær. Værelserne fuldender det behagelige billede af dette charmerende hjem.
 
Livet ved Nissebjerget bliver en del af din dagligdag, og når du træder ind, vil mavefornemmelsen bekræfte, at dette er stedet, hvor du ønsker at skabe dine næste kapitler.

Gåsebanken 20B, 4681 Herfølge

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning