Skoleklokken ringer til dit nye unikke hjem
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Højelsevej 20, 4600 Køge

Skoleklokken ringer til dit nye unikke hjem

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.750.000
4.708
398 m2
10
2758 m2
2
1905
25000000099
D

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Partner Køge Ejendomsmægler, MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Den stolte landsbyskole i Store Salby år 1905-1963. Denne historiske ejendom har gennemgået en bemærkelsesværdig transformation. Her kan man næsten høre skoleklokken ringe endnu, en hyldest til en tid, hvor respekt og tradition fyldte korridorerne. Moderniseret i 2018 med en dyb forståelse for sin rige historie, oser huset af en sjæl og atmosfære fra en svunden tid, samtidig med at det byder på alle moderne bekvemmeligheder.
 
Med en naturskøn beliggenhed i landzone, omkranset af marker, er denne ejendom en oase af fred og skønhed. Høje træer, frugthaver, en indbydende bålplads og et drivhus til de grønne fingre komplementerer den perlestensbelagte allé og den fine indkørsel.Glem ikke det æstetiske vedbend, der graciøst klamrer sig til facaden, komplementeret af de smukke hvide palævinduer. Endvidere de originale smukke afhøvlede plankegulve, de originale brændeovne og de smukke vægge, alle hvisker en historie fra en svunden skoletid.
 
Kernen i denne liebhaverbolig er det elegante nye grå Designa samtalekøkken med quooker, dette køkken  skaber en balance af funktion og form. Den rummelige spisestue leverer ekstra loftshøjde og  brændeovn, der tilføjer en romantisk charme. Franske døre til opholdsstuen ligeledes med brændeovn. Og så er der badeværelset, en sfære af luksus med en dobbelt bruseniche udstyret med elegante messingarmaturer. En sand spa-oase, der vil få dig til at se frem til hver ny dag. Det store aktivitetsrum på første sal byder på lofter til kip og en generøs udbredelse af naturligt lys, en perfekt arena for kreativ udfoldelse eller afslapning.
 
Velegnet til storfamilie eller to generationer under samme tag, her vil din mavefornemmelse helt sikkert fortælle dig, at du er ankommet. Når skoleklokken ringer til dit nye unikke hjem, ved du, at det er tid til et nyt kapitel i livet.

Højelsevej 20, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning