Menu

Pedersvej 96
4600 Køge

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:4.495.000
Mdr. boligydelse:4.089
Boligareal137m²
Kælder77m²
Rum6
Grund657m²
Antal Plan1
Byggeår1936
Sagsnr.CM1002
Energimærke

214 m2 flot funkisvilla i Køges bedste kvarter

Nu byder vi velkommen indenfor i denne fantastisk flotte villa, der med sine 214 møblerede kvadratmeter har masser af plads til både den store og den sammenbragte familie. Og villaen er lige til at flytte ind i. I løbet af de seneste fem år har den gennemgået to omfattende renoveringer, så alt står knivskarpt og nymalet, så I bare skal koncentrere jer om at få flyttekasserne pakket ud.
Her får I ikke alene en spændende bolig med en flot og gennemført indretning, I får også en dejlig have, der nemt kan lukkes af, og en helt fantastisk beliggenhed tæt på flere velrenommerede skoler og bare få hundrede meter fra børnehave, vuggestue og Køge Idrætspark, der byder på et væld af fritidsaktiviteter for både store og små. Samtidig er der gåafstand til Køge midtby, hvor især den gamle bydel charmerer med brostensbelagte gader og mange hyggelige specialbutikker.
Villaen er oprindeligt opført i 1936, men i 2015 blev kælderen renoveret ligesom der blev lagt omfangsdræn rundt om hele huset, så kælderen forbliver tør, selv når efterårsvejret viser tænder. To år senere kom tilbygningen til, så huset blev udvidet med yderligere to værelser og et fantastisk flot orangeri, der fungerer som en skøn opholdsstue i det daglige.
For børnefamilien med hang til kvalitet er denne bolig det helt rigtige valg. Med sine tre forskudte plan byder den på et væld af spændende muligheder, og især hvis børnene er blevet store, vil man sætte pris på, at kælderen har egen indgang.
Vælger man at træde ind gennem den stilfulde hoveddør, bliver man mødt af lys og indbydende entré med trappe til kælderen og adgang til et pænt badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. Hvis det ønskes, kan badeværelset nemt gøres dobbelt så stort, der er nemlig gode muligheder for, at man kan inddrage en del af entréen.
Husets naturlige samlingspunkt er det flotte køkkenalrum, der er indrettet med nyere trægulve og et stilrent køkken af nyere dato med hvide elementer og hvidevarer af god kvalitet. Det sydvestvendte vinduesparti sikrer et godt lysindfald i spisestuen, og i de varme måneder kan man slå døren op til den skønne terrasse og nyde middagen under åben himmel.
Endelig indeholder den oprindelige del af huset et soveværelse med skabsplads, mens tilbygningen bidrager med en skøn opholdsstue med vinduespartier fra gulv til loft i begge sider samt ovenlysvinduer, der giver et fantastisk lysindfald i rummet. Dertil kommer to store værelser, der begge har udgang til haven og plads til indbyggede skabe.
Kælderen har lyse klinkegulve, pudsede vægge, fritlagte bjælker og en god loftshøjde. Sælger har indrettet et stort opholdsrum, et kontor, et bryggers med bad, et nyt gasfyr og plads til vaskesøjle samt et forrum med egen indgang og hylder til vin. Hvis det ønskes, er der mulighed for at lave et badeværelse i kælderens forrum – der er i hvert fald allerede gjort klar med vand og faldstamme, så opgaven er lige til at gå til.
Udelivet kan nydes på en af to skønne terrasser. Foran huset er der en dejlig træterrasse, mens den flotte terrasse med hvide, italienske saltsten er placeret bag huset.
Haven byder på masser af muligheder, og med i prisen følger også havearkitektens forslag til, hvordan man får mest muligt ud af den 657 kvadratmeter store grund.
Hvis drømmen er en eksklusiv villa, hvor alle de dyre renoveringsopgaver allerede er klaret, så er Pedersvej 96 det helt rigtige valg. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering