Menu

Teglværksvej 5
4681 Herfølge

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:1.550.000
Mdl. boligydelse:1.890
Boligareal90m²
Rum2
Grund823m²
Antal Plan1
Byggeår1877
Sagsnr.CM1004
Energimærke

Velbeliggende ejendom med mulighed for at bygge nyt

Lige i udkanten af Herfølge, på en lukket vej finder man dette hyggelige bondehus, der ligger godt placeret mellem grønne marker, hestefolde og blot 10 min. til Køge og motorvejsnettet. Her kan man flytte ind i den nuværende bolig eller man kan søge tilladelse til at bygge nyt på den velbeliggende grund, der på en gang ligger i fredelige og landlige omgivelser og samtidig bare 1500 meter fra en velrenommeret skole, gode dagligvarebutikker og togstationen i Herfølge. Køge frister med et væld af specialbutikker samt et bredt udbud af kulturelle tilbud mindre end fem kilometer fra adressen.
Huset er opført i 1877 og byder på 90 godt udnyttede kvadratmeter bolig, mens den indhegnede grund er på 823 kvadratmeter. Haven er primært udlagt med græs, så der er god plads til leg og boldspil, men der er også fundet plads til en nydelig træterrasse, hvor solen kan nydes, mens karperne stille glider gennem havedammens vand. Med til huset hører desuden en carport fra 1960 samt et 15 kvadratmeter stort udhus.

Når man træder indenfor, mødes man af en indbydende entré, der også fungerer som fordelingsgang. Herfra er der adgang til et skønt opholdsmiljø, der imponerer med smukke, lyse gulve og et flot lysindfald. Køkkenet er holdt i den landlige stil med lyse klinker på gulvet, hvide elementer og bordplader i massivt træ, mens vinkelstuen byder på blotlagte bjælker, en charmerende brændeovn og gavmild plads til både spisebord og sofahjørne.
Fra fordelingsgangen er der desuden adgang til et nydeligt badeværelse med brus, et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, et værelse, der er oplagt som børneværelse, kontor eller gæsteværelse, samt et rummeligt soveværelse med rustikt plankegulv og udgang til overdækket terrasse.
For jer, der drømmer om at nyde morgenkaffen på jeres egen terrasse akkompagneret af havens fugle, er denne ejendom bestemt et besøg værd. Uanset om I foretrækker at fortsætte renoveringen af det oprindelige hus eller om I hellere vil bygge nyt, så er beliggenheden på Teglværksvej 5 helt i særklasse. Her får I roen og de smukke omgivelser og samtidig har i både skole, indkøbsmuligheder og togstation indenfor cykelafstand.

Vil I høre mere om alle de muligheder, denne spændende ejendom har at byde på, så kontakt os allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering