Menu

Zoffmannsvej 27
4600 Køge

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:3.695.000
Mdl. boligydelse:3.260
Boligareal102m²
Kælder60m²
Rum4
Grund604m²
Antal Plan1
Byggeår1937
Sagsnr.CM1009
Energimærke

162 m2 murermestervilla i Køge midtby

Sjældent udbudt ejendom beliggende i et attraktivt kvarter mindre end 1500 meter fra den populære Sct. Nicolai Skole, Køges hyggelige torv og stationen, hvorfra der er 39 minutter i tog til Københavns Hovedbanegård.
Villaen er opført i 1937, men er løbende renoveret og vedligeholdt, så den fremstår i ualmindelig flot stand, med et klassisk rødt teglstenstag, solid murstensfacade og 162 møblerede kvadratmeter fordelt på to etager og en høj, tør kælder i boligkvalitet. Udenfor venter en stor, charmerende have med en dejlig, sydvendt terrasse, hvor der er sol hele dagen.
Hoveddøren fører ind i en nydelig entré med rustikke plankegulve, trappe til første sal og adgang til et pænt gæstetoilet. Fra entréen går man videre ind i en lys og indbydende opholdsstue, der adskilles fra den rummelige spisestue med en elegant skydedør, der passer perfekt ind i den klassiske, herskabelige stil. Spisestuen er placeret i åben forbindelse med et velindrettet køkken med hvide elementer og højkvalitets hvidevarer i rustfrit stål. De flotte, rustikke plankegulve går igen i både køkken og de to stuer, og rummene imponerer med en god loftshøjde, smukke stuklofter og et flot lysindfald fra de mange småsprossede vinduespartier.
Fra køkkenet er der desuden udgang til en skøn klinkebelagt terrasse, der er hævet over den grønne plæne.
Den på en gang klassiske og moderne stil går igen på førstesalen, hvor man finder et lækkert soveværelse med skabsplads, et badeværelse med bruseniche og udgang til sydvendt altan samt en skøn repos, der nemt kan omdannes til børneværelse, kontor eller andet – se den alternative plantegning for inspiration.
Kælderen har egen indgang og er flot sat i stand. Den byder på en god lofthøjde, vinduer over niveau og en spændende indretning med to værelser, der kan anvendes som kontor, hobbyrum, gæsteværelse eller andet, et dejligt badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle samt et tekøkken med trappe til stueetagen.
Drømmer I om en bolig i absolut særklasse beliggende i et af Køge mest attraktive kvarterer, så kontakt os allerede i dag og aftal tid til en fremvisning. Vi glæder os til at fortælle mere om de mange muligheder, denne spændende ejendom besidder.

Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering