Menu

Fredensbovej 8
2680 Solrød Strand

Type Villa, 1. fam.
Kontantpris:5.495.000
Mdr. boligydelse:4.288
Boligareal190m²
Rum7
Grund880m²
Antal Plan1
Byggeår2011
Sagsnr.CM1014
Energimærke

190 m2 Lind & Risør arkitektur og komfort fra 2011

På 880 m2 opvokset grund i godt kvarter, tæt ved skole og indkøb og kun 5 min. gang fra vandet ligger denne store vinkelbyggede villa i ét plan på 190 m2 boligareal samt 62 m2 integreret dobbelt carport og isoleret udhus.
Opført i 2011 af Lind & Risør med vedligeholdelsesfri lavenergivinduer, fuldspartlede gipslofter og høj komfort med gulvvarme overalt og Nilan ventilationsvarmepumpe, der producerer varmt brugsvand, skifter luften og sikrer et perfekt og allergivenligt indeklima. Lavt elforbrug, idet ejendommen i 2012 fik monteret et 6 kilowatt solcelleanlæg på taget, som producerer el til eget forbrug og sender overskydende el retur til forsyningsselskabet.
Dejlig lukket have med store flisearealer med rådhusbelægning, drivhus til de grønne fingre og praktisk overdækning til familiens cykler bag huset.
Indenfor møder vi entré med klinker og garderobeniche samt stort bryggers med skabsindbygget naturgasfyr samt stor og lys spisestue/alrum, der fungerer som husets hjerte med elegant hvidt HTH samtalekøkken med klinker, komplette Siemens hvidevarer og udgang til flot stor fliseterrasse.
Endvidere separat børneafdeling indeholdende hyggestue/aktivitetsrum, to store børneværelser med skabe samt børne/gæstebadeværelse med væghængt toilet og muret bruseniche.
Fra det store alrum endvidere franske døre til fin lys opholdsstue med udgang til terrassen, kontor/gæsteværelse med skabe samt separat forældresoveværelse med skabsgang og adgang til eget stort badeværelse med væghængt toilet, muret bruseniche og indmuret badekar.
Endelig dejlig stor muret dobbelt carport til familiens bilpark og muret isoleret udhus.
Her får du flot arkitektur og høj komfort, der er lige til at flytte ind i uden at du behøver at tænke på modernisering eller istandsættelse.

Christian De Roepstorff Madsen
Salg & vurdering

Ønsker du en vurdering af egen bolig?
Bestil vurdering
BOOK VURDERING
Book vurdering