143 m2 komplet nyrenoveret komfort
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Poppelvej 3, 2680 Solrød Strand

Badet i lys og designet til både små og store drømme

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.995.000
3.769
143 m2
4
712 m2
1
1971
CM22004
D

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Denne gennemrenoverede ejendom inviterer indenfor til en verden af rummelighed og moderne bekvemmelighed, alt sammen udført med en imødekommende flot stilfuldhed. Hvert hjørne synes som om, det er blevet poleret til perfektion, hvilket skaber et hjem, der næsten føles som et spritnyt hus, lysende i sin hvide pragt.
 
Eftertragtet villavej, tæt på Solrød Strandvej åbenbarer en have sig, som er både frodig og ugeneret. Indkørslen fører dig til både carport og muret garage. Her kan man nyde solrige stunder på den flotte fliseterrasse, og under markisen finde et øjebliks kølig pause. Stjernerne titter nysgerrigt ned, mens man synker dybere ned i det udvendige spa, ladet med varmt, indbydende vand.
 
Indenfor åbenbarer huset sig med sin fulde glans. Rummene strømmer med lys fra de store termovinduer. Hvide fyldningsdøre og smukke lyse gulve fører dig gennem hjemmet, fra det storslåede flotte Designa samtalekøkken til den indbydende spise- og opholdsstue. Glaspartierne åbner op til den imponerende fliseterrasse og den vidunderlige have. Badeværelset er en drøm med sit fritstående badekar og marmorfliser, der virkelig signalerer luksus og wellness. Fint gæstetoilet og til dig, der værdsætter en touch af luksus, er der et værelse omdannet til et imponerende walk-in-closet.
 
Når du træder ind i dette hjem, badet i lys og designet til både små og store drømme, vil en dyb mavefornemmelse fortælle dig, at du er præcis, hvor du bør være.

Poppelvej 3, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning