Lkursus mellem havets brus og skovens sus
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Troldmands Allé 4, 1. A., Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Luksus nær havets brus og skovens sus

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
3.395.000
4.116
95 m2
3
1
2020
CM22005
A2015

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Forankret i en arkitektonisk  flot bebyggelse, der stråler som et moderne fyrtårn, finder man denne luksuslejlighed. Det er et hjem, hvor komforten fra 2020 og det kvalitetsbevidste design går hånd i hånd, som solens stråler, der danser over den vestvendte altan.
 
Bygningen selv, denne kubistiske skønhed, er ikke blot et hjem, men også en verden af velvære. Her er et fællesområde, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, svede dagen af i saunaen eller styrke krop og sjæl i fitnessrummet. Et stenkast fra din dør, og du står på stranden med det skønne badevand, mens Trylleskoven med sin betagende natur ligger lige rundt om hjørnet og venter på dit næste eventyr.
 
Indenfor bliver man mødt af smukke, lyse lamelplankegulve, der ledsager dig gennem en lejlighed, hvor hver detalje er tænkt ind. Entréen hilser velkommen med sin indbyggede garderobe, en perfekt skjuler for overtøj og sko. Badeværelset byder på moderne bekvemmeligheder: en muret bruseniche, skabsindbygget vask og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelset, med sin skabsvæg og skydelåger, giver en rolig opvågnen med solens kærtegn gennem den franske altan. Det ekstra værelse gemmer på uanede muligheder; et hjemmekontor, børneværelse, eller måske et gæsteværelse. Køkkenet, en flot hyldest til italiensk design fra Poliform, står i åben forbindelse med den luftige spise- og opholdsstue. Her danser solen ind gennem de store glaspartier, og altanen lover stunder i eftermiddags- og aftensolens skær.
 
Mens du betages af nær havets brus og skovens sus, vil mavefornemmelsen fortælle dig, at her, mellem natur og arkitektonisk pragt, finder du dit hjem.

Troldmands Allé 4, 1. A., Karlstrup, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning